Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



46 Odpowiedzi

Kredyt For You Opinie kredytforyou.com (22 Opinie)

Zapytany przez: finanfox 434 odsłon , , , ,
Informator


kredytforyou.com opinie klientów firmy – Kredyt for you forum

 

UWAGA OSZUSTWO PROSZĘ NIE WPŁACAĆ “FIRMIE” ŻADNYCH PIENIĘDZY !!! PODOBNE OSZUSTWA ZOSTAŁY JUŻ WYKRYTE !!!

Tutaj linki do podobnych tematów :

https://finanfox.pl/59122/power-kredyt-opinie/

https://finanfox.pl/58847/ikaa-kredyt-opinie/

 

www.kredytforyou.com

Kredyt for you opinie użytkowników

 

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:KREDYT FOR YOU
Strona www:www.kredytforyou.com
e-mail:
Adres:
KRS:
NIP:
REGON:
Kontakt - Telefon:
Pośrednik ?
Gdzie trafiają dane:
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem

 

Kto może aplikować o chwilówkę Kredyt For You?

Pożyczkobiorca:
-musi być pełnoletni
-powinien mieć zdolność do spłaty kredytów powstałych w następstwie zaciągnięcia kredytu gotówkowego od kredytforyou.com
-powinien mieć stałe źródło zarobku,
-musi być mieszkańcem Rzeczypospolitej Polskiej,
-na 100% musi posiadać aktywny numer telefonu,
-nie może posiadać nieoddanych pożyczek w firmie,
-powinien posiadać aktualny Dowód Tożsamości,
-powinien podpisać umowę z firmą pożyczkową,
-nie może posiadać już otwartej pożyczki w tej instytucji pożyczkowej,
-musi mieć osobiste funkcjonujące konto

Otrzymałem kredyt gotówkowy w www.kredytforyou.com na co mogę ją przeznaczyć?

Kredyt może być przeznaczona na każdy cel. Nie należy przedtem zgłaszać na co chcemy wydać finanse z pożyczki.,

Dlaczego mój wniosek o pożyczkę został odrzucony?

Wniosek o kredyt zostaje odrzucony kiedy nie spełniasz wymogów do udzielenia pożyczki a w szczególności jak:
-masz mniej niż 18 lat
-posiadasz niespłaconą ostatnią pożyczkę w www.kredytforyou.com
-nie jesteś obywatelem RP,
-nie podpisałeś umowy z pożyczkodawcą,
-nie masz konta bankowego,
-nie posiadasz ważnego DO,
-nie masz aktywnego telefonu komórkowego,
-twój wniosek posiada pomyłki,

Mam pożyczki gotówkowe w różnych instytucjach czy mogę się starać o pożyczkę?

Wszelkie złożone prośby od kredytobiorców będą badane pod każdym kątem indywidualnie w następstwie tego jeśli masz kilka kredytów w innych firmach to nie jest przyczyna żeby nie przesłać online podania w naszej firmie w związku z tym przekaż wniosek i wyczekuj na naszą decyzję.

Czy mogę zrezygnować z umowy kredytu?

Klient ma prawo wycofać się nie tylko od kupna pewnej rzeczy, ale również od kredytu bądź pożyczki gotówkowej. Instytucja pożyczkowa użyczająca kredyty posiada obowiązek oświadczyć kredytobiorcę, o przypadającym mu prawie odstąpienia od zobowiązania. Konsument ma na to 14 dni. W praktyce wygląda to w taki sposób, że bank albo odrębna firma pożyczkowa udzielając pożyczki pobiera od przyznanej kwoty prowizję. Aby w takim razie odstąpić od wierzytelności pożyczkobiorca musi po pierwsze spłacić prowizję, w następnej kolejności złożyć podanie o zrezygnowaniu. Jeżeli dokona to w przeciągu 14 dni suma prowizji zostanie mu zwrócona. Oznacza to, iż nie klient ani firma pożyczkowa nic na takiej sytuacji ani nie zyskują, ani nie tracą.

Czy Kredyt For You sprawdza KRD czyli Krajowy Rejestr Długów?

Krajowy Rejestr Długów, czyli w streszczeniu KRD to jedno z kilku agencji informacji gospodarczej działające od 4 sierpnia 2003 roku. Para się składowaniem i upublicznieniem wiadomości również danych gospodarczych. Tyczą się one przede wszystkim należności i terminów spełniania się z zobowiązań. Gromadzone wiadomości tyczą się deweloperów oraz kupujących. Dodanie kredytobiorcy do KRD owocuje dodaniem go do ogólnodostępnej katalogu zadłużonych osób i przedsiębiorstw. Taka okazuje się najlepszym środkiem na odebranie nieuiszczonych pieniędzy np. nieuregulowanej wypłaty lub alimentów. O eliminację z KRD należy się ubiegać przez zgłoszenie wniosku o wykluczenie.

Czy firma przesyła dane o pożyczce gotówkowej do ERIF, BIK, BIG, KRD? Czy wpisuje do takich spisów jak BIG, KRD, BIK, ERIF?

Firma przy weryfikowaniu klienta korzysta z określonych baz też wykazów dłużników dlatego ma możliwość dopisywania informacji o nierzetelnych klientach do wyżej wymienionych baz.
Czy www.kredytforyou.com sprawdza historię kredytową w BIK?

Grupa BIK stanowi podstawowe źródło informacji kredytowej i gospodarczej. posiada i udostępnia informacje zainteresowanym o tym, czy podmioty samodzielne oraz podmioty gospodarcze posiadają jakieś zobowiązania finansowe i jak klaruje się ich przebieg. To kopalnia wiedzy w zakresie zadłużeń finansowych. dane z BIK można otrzymać uiszczając stosowną opłatę, dzięki temu zabiegowi każda jednostka fizyczna może sprawdzić jakie szanse posiada na uzyskanie kredytu, a potencjalny kontrahent sprawdzi uczciwość. Z BIK współpracują wszystkie banki w kraju oraz firmy pożyczkowe. Działalność biura informacji kredytowej zapobiega nadmiernemu zadłużeniu, a potwierdzone w BIK wiadomości dają możliwość budować pozytywną historię kredytową.

Opóźnienie w spłacie pożyczki – Windykacja

Dochodzenie zwrotu pożyczki od kredytobiorcy jest prawomocna i zatwierdza wszelkie drogi opisane w aktualnych procedurach prawnych. Istnieją dwie procedury postępowania windykacji mediacyjna i prawna. Na ogół rewindykowanie zaległości małych, kończy się na egzekucji ugodowej, która polega na przekazaniu do dłużników żądań, w których nakłania się go do uiszczenia wytworzonego zobowiązania.

kredyt for you opinie

Jakiekolwiek opinie można zobaczyć w komentarzach. Nowe opinie odnośnie www.kredytforyou.com prosimy także zamieszczać niżej w komentarzach pod tekstem. Dziękujemy za wszystkie zamieszczone opinie. Równocześnie prosimy o zachowanie należytego pułapu dyskusji i nie stosowanie wulgaryzmów takie komentarze będą wyrzucane a użytkownicy banowani.

kredytforyou.com opinie klientów i forum

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinia o www.kredytforyou.com - UWAGA OSZUŚCI NIE WPŁACAĆ PIENIĘDZY !!!!!
Ocena autora:
11stargraygraygraygray

Wyszukane przez:
  • kredyt for you opinie
  • pozyczki for you opinie
  • biuro@kredytforyou pl
  • Kredyt 4 you opinie
  • kredyt for you

46 Odpowiedzi



  1. Ewelina on paź 15, 2018

    Oszuści nie wpłacać nic na konto!!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Patryk on paź 16, 2018

    Witamwllacil ktos to ibezpieczenie 145zl?dostal pozyczke?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. krzysztof on paź 16, 2018

    Ja im wpłaciłem 3 dni temu i cisza a u was?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. krzysztof on paź 16, 2018

    Ciekawe czy to nie oszuści? Ma ktos numer telefonu do nich???

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Edyta on paź 17, 2018

    I jak? Chyba oszustwo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Patryk on paź 17, 2018

    Ma ktos numer telefonu do nich?odpisuja na emiale??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Ewelina on paź 17, 2018

    Oszuści!!!! Uwaga nie wpłacać zgłaszać na policje bardzo dużo osób oszukanych!!!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. krzysztof on paź 17, 2018

    Nie odpisuja
    Ma ktos telefon

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Patryk on paź 17, 2018

    Nie ma nigdzie telefon mozemy zlozyc pozew zbiorowy na prokurature?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Sylwia on paź 17, 2018

    No to jestem kolejna która dała się nabrać!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. daniel on paź 17, 2018

    i jak dostal ktos pozyczke??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Patryk on paź 18, 2018

    I jak dostal ktos z was toich pozyczke?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. Paulina on paź 18, 2018

    Mi odpisali że jak wpłacę to pożyczka będzie przelana w ciągu 48 godzin.A czy wypłacą to nie jestem tego pewna,więc nie ryzykować.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. Komanczero on paź 18, 2018

    wyslane 145 3 dni temu i nic to tesz chyba oszukana jestem :) to uwaga nastepny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. papa on paź 18, 2018

    Ja wplacilem i napisalem do nich z 10 maily i tylko 2 razy mi odpisali , za pierwszym razem ze jak wplace 145 zl to pieniadze otrzymam oraz za drugim razem ze do 48 godzin otrzymam pozyczke .

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Patryk on paź 18, 2018

    A ile minelo od wplaty kiedy mija 48godzin?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. krzysztof on paź 18, 2018

    Mi od wpłaty minęło 72 godz i nic czekam do piątku i zglaszam sprawę na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. papa on paź 18, 2018

    komus jeszcze odpisali na emaila ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Kuba on paź 18, 2018

    Witam tez zostalem oszukany dwa dni temu zrobilem przelew do tej pory zero odzewu jest jakas mozliwosc odzyskania pieniedzy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. Patryk on paź 18, 2018

    Pozew zbiorowytrzeba zlozyc

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. krzysztof on paź 18, 2018

    Mi odpisali na email a teraz cisza poinformowałem ich ze w piątek zglaszam sprawę na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. krzysztof on paź 19, 2018

    I co dostał ktoś kasę??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  23. Ewa on paź 19, 2018

    Ktoś z nimi podpisywal umowę elektronicznie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  24. Maciej on paź 20, 2018

    Ja podpisałem i wysłałem przelew poczekam jak nie będzie To już mam adres i na kogo jest zarejestrowana firma więc nie będę zgłaszać na policję tylko odwiedzę firmę osobiście

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  25. Beata on paź 20, 2018

    Czy ktoś dostał od nich pożyczkę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  26. Leszek on paź 20, 2018

    Dostał ktoś pożyczkę z tej firmy czy nie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  27. krzysztof on paź 21, 2018

    Podaj adres i imię osoby ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  28. krzysztof on paź 21, 2018

    Bo mnie w hu a zrobili 7 dni temu im wplacilem i zero odzewu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  29. Lucek on paź 21, 2018

    Maciej, daj znać co i jak, bo z tego co widzę, to nie jesteś jedyny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  30. Maciej on paź 21, 2018

    Spoko tydzień poczekam jak nie będzie To tam jade

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  31. Leszek on paź 21, 2018

    Jedna wielka sciema chyba z tą pożyczka?ma ktoś numer do nich i adres

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  32. Agata on paź 22, 2018

    Witam,dostałam e-mail o wpłacie 145 zl za polisę,kredyt niby został przyznany,pieniążki w ciągu 48 godzin,wpłaciłam i jestem tak jak wszyscy w głębokiej d….Nie rozumiem takiego naciągania ludzi.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  33. Agata on paź 22, 2018

    Witam,dostałam e-mail o wpłacie 145 zl za polisę,kredyt niby został przyznany,pieniążki w ciągu 48 godzin,wpłaciłam i jestem tak jak wszyscy w głębokiej d….Nie rozumiem takiego naciągania ludzi.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  34. Tomasz on paź 22, 2018

    Ktoś się podszywa pod inną firmę te same dane.
    Dane firmy
    Nazwa JUSTYNA RZEPA Usługi Finansowo-Kredytowe
    NIP 7952350308
    Województwo PODKARPACKIE
    Powiat m. Rzeszów
    Gmina M. Rzeszów
    Miasto Rzeszów
    Ulica ul. Wspólna
    Numer domu 4C
    Numer lokalu 1B
    Kod pocztowy 35-205
    Poczta Rzeszów
    Regon 365780720

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  35. krzysztof on paź 22, 2018

    Dzwoniłem do pani Justyny i rzekomo nic nie mam wspólnego znimi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  36. mietek on paź 22, 2018

    ja tez dalem sie zrobic w ciula zglasza sprawe na Policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  37. mietek on paź 22, 2018

    ze tez nie ma prawa na takich skurwysynow zeby to bylo blizej mojego zamieszkania to ja bym ich odwiedzil

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  38. krzysztof on paź 22, 2018

    Mi sie wydaje ze pani Justyna święta nie jest jesli by hyla to sama wcześniej by zgłosiła sprawie na policję a tak nie zrobiła

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  39. Kuba on paź 22, 2018

    Do dzisiaj cisza oszusci

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  40. ala on paź 22, 2018

    sprawdzilam,numery podane sa internetowymi,otworzonymi w Azji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  41. Maciej on paź 22, 2018

    No to pięknie tylko to prawda jeśli Pani Justyna pierwsze slyszy to by dawno to było na policji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  42. Zosia on paź 23, 2018

    Jedno oszustwo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  43. Beata on paź 23, 2018

    Niech ktoś mi da numer do pani Justyny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  44. krzysztof on paź 23, 2018

    Dzisiaj dostałem kolejną umowe i oczywiście polisę do opłacenia. Juz im napisałem ze sprawą zajmuje się policja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  45. 71 on paź 23, 2018

    Ja dałam się nabrać i wpłaciłam 145 zł na wykup polisy. Mimo że wydawało mi się to trochę podejrzane jednak wpłaciłam i kontakt się urwał. Suma nie taka duża, ale ziarnko do ziarnka….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  46. Justyna Rzepa on paź 23, 2018

    Drodzy Państwo,
    Moja firma padła ofiarą tego samego oszusta co Państwo. Dane działalności gospodarczych są ogólnodostępne i oszust wykorzystał je bezprawnie celem podszycia się pod moją firmę.

    Informuję, że moja firma nie zajmuje się udzielaniem pożyczek, a jedynie pośrednictwem.
    W związku z tym, że oszust wykorzystując bezprawnie dane mojej firmy, naraził mnie na ogromne straty wizerunkowe (nawiązuję tu do Państwa komentarzy) oraz konsekwencje prawne, sprawa została zgłoszona do prokuratury 18.10.2018, czyli w dniu w którym otrzymałam pierwszy telefon od oszukanego Klienta.

    Chciałabym Państwu podpowiedzieć, żeby przede wszystkim nie wpłacać tej opłaty za polisę, ale również dokonać zastrzeżenia dowodu osobistego na policji i w dowolnym banku, ponieważ dane podane przez Państwa na stronie mogą zostać dalej wykorzystane przez oszusta w niewiadomych celach.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads