Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



80 Odpowiedzi

Kredyt For You Opinie kredytforyou.com (22 Opinie)

Zapytany przez: finanfox 853 odsłon , , , ,
Informator


kredytforyou.com opinie klientów firmy – Kredyt for you forum

 

UWAGA OSZUSTWO PROSZĘ NIE WPŁACAĆ “FIRMIE” ŻADNYCH PIENIĘDZY !!! PODOBNE OSZUSTWA ZOSTAŁY JUŻ WYKRYTE !!!

Tutaj linki do podobnych tematów :

https://finanfox.pl/59122/power-kredyt-opinie/

https://finanfox.pl/58847/ikaa-kredyt-opinie/

 

www.kredytforyou.com

Kredyt for you opinie użytkowników

 

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:KREDYT FOR YOU
Strona www:www.kredytforyou.com
e-mail:
Adres:
KRS:
NIP:
REGON:
Kontakt - Telefon:
Pośrednik ?
Gdzie trafiają dane:
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem

 

kredyt for you opinie

Jakiekolwiek opinie można zobaczyć w komentarzach. Nowe opinie odnośnie www.kredytforyou.com prosimy także zamieszczać niżej w komentarzach pod tekstem. Dziękujemy za wszystkie zamieszczone opinie. Równocześnie prosimy o zachowanie należytego pułapu dyskusji i nie stosowanie wulgaryzmów takie komentarze będą wyrzucane a użytkownicy banowani.

kredytforyou.com opinie klientów i forum

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinia o www.kredytforyou.com - UWAGA OSZUŚCI NIE WPŁACAĆ PIENIĘDZY !!!!!
Ocena autora:
11stargraygraygraygray

Wyszukane przez:
  • kredyt for you opinie
  • kredytforyou com
  • kredyt for you
  • kredytforyou
  • pozyczki for you opinie

80 Odpowiedzi



  1. Ewelina on paź 15, 2018

    Oszuści nie wpłacać nic na konto!!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Patryk on paź 16, 2018

    Witamwllacil ktos to ibezpieczenie 145zl?dostal pozyczke?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. krzysztof on paź 16, 2018

    Ja im wpłaciłem 3 dni temu i cisza a u was?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. krzysztof on paź 16, 2018

    Ciekawe czy to nie oszuści? Ma ktos numer telefonu do nich???

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Edyta on paź 17, 2018

    I jak? Chyba oszustwo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Patryk on paź 17, 2018

    Ma ktos numer telefonu do nich?odpisuja na emiale??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Ewelina on paź 17, 2018

    Oszuści!!!! Uwaga nie wpłacać zgłaszać na policje bardzo dużo osób oszukanych!!!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. krzysztof on paź 17, 2018

    Nie odpisuja
    Ma ktos telefon

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Patryk on paź 17, 2018

    Nie ma nigdzie telefon mozemy zlozyc pozew zbiorowy na prokurature?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Sylwia on paź 17, 2018

    No to jestem kolejna która dała się nabrać!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. daniel on paź 17, 2018

    i jak dostal ktos pozyczke??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Patryk on paź 18, 2018

    I jak dostal ktos z was toich pozyczke?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. Paulina on paź 18, 2018

    Mi odpisali że jak wpłacę to pożyczka będzie przelana w ciągu 48 godzin.A czy wypłacą to nie jestem tego pewna,więc nie ryzykować.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. Komanczero on paź 18, 2018

    wyslane 145 3 dni temu i nic to tesz chyba oszukana jestem :) to uwaga nastepny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. papa on paź 18, 2018

    Ja wplacilem i napisalem do nich z 10 maily i tylko 2 razy mi odpisali , za pierwszym razem ze jak wplace 145 zl to pieniadze otrzymam oraz za drugim razem ze do 48 godzin otrzymam pozyczke .

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Patryk on paź 18, 2018

    A ile minelo od wplaty kiedy mija 48godzin?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. krzysztof on paź 18, 2018

    Mi od wpłaty minęło 72 godz i nic czekam do piątku i zglaszam sprawę na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. papa on paź 18, 2018

    komus jeszcze odpisali na emaila ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Kuba on paź 18, 2018

    Witam tez zostalem oszukany dwa dni temu zrobilem przelew do tej pory zero odzewu jest jakas mozliwosc odzyskania pieniedzy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. Patryk on paź 18, 2018

    Pozew zbiorowytrzeba zlozyc

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. krzysztof on paź 18, 2018

    Mi odpisali na email a teraz cisza poinformowałem ich ze w piątek zglaszam sprawę na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. krzysztof on paź 19, 2018

    I co dostał ktoś kasę??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  23. Ewa on paź 19, 2018

    Ktoś z nimi podpisywal umowę elektronicznie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  24. Maciej on paź 20, 2018

    Ja podpisałem i wysłałem przelew poczekam jak nie będzie To już mam adres i na kogo jest zarejestrowana firma więc nie będę zgłaszać na policję tylko odwiedzę firmę osobiście

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  25. Beata on paź 20, 2018

    Czy ktoś dostał od nich pożyczkę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  26. Leszek on paź 20, 2018

    Dostał ktoś pożyczkę z tej firmy czy nie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  27. krzysztof on paź 21, 2018

    Podaj adres i imię osoby ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  28. krzysztof on paź 21, 2018

    Bo mnie w hu a zrobili 7 dni temu im wplacilem i zero odzewu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  29. Lucek on paź 21, 2018

    Maciej, daj znać co i jak, bo z tego co widzę, to nie jesteś jedyny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  30. Maciej on paź 21, 2018

    Spoko tydzień poczekam jak nie będzie To tam jade

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  31. Leszek on paź 21, 2018

    Jedna wielka sciema chyba z tą pożyczka?ma ktoś numer do nich i adres

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  32. Agata on paź 22, 2018

    Witam,dostałam e-mail o wpłacie 145 zl za polisę,kredyt niby został przyznany,pieniążki w ciągu 48 godzin,wpłaciłam i jestem tak jak wszyscy w głębokiej d….Nie rozumiem takiego naciągania ludzi.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  33. Agata on paź 22, 2018

    Witam,dostałam e-mail o wpłacie 145 zl za polisę,kredyt niby został przyznany,pieniążki w ciągu 48 godzin,wpłaciłam i jestem tak jak wszyscy w głębokiej d….Nie rozumiem takiego naciągania ludzi.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  34. Tomasz on paź 22, 2018

    Ktoś się podszywa pod inną firmę te same dane.
    Dane firmy
    Nazwa JUSTYNA RZEPA Usługi Finansowo-Kredytowe
    NIP 7952350308
    Województwo PODKARPACKIE
    Powiat m. Rzeszów
    Gmina M. Rzeszów
    Miasto Rzeszów
    Ulica ul. Wspólna
    Numer domu 4C
    Numer lokalu 1B
    Kod pocztowy 35-205
    Poczta Rzeszów
    Regon 365780720

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  35. krzysztof on paź 22, 2018

    Dzwoniłem do pani Justyny i rzekomo nic nie mam wspólnego znimi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  36. mietek on paź 22, 2018

    ja tez dalem sie zrobic w ciula zglasza sprawe na Policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  37. mietek on paź 22, 2018

    ze tez nie ma prawa na takich skurwysynow zeby to bylo blizej mojego zamieszkania to ja bym ich odwiedzil

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  38. krzysztof on paź 22, 2018

    Mi sie wydaje ze pani Justyna święta nie jest jesli by hyla to sama wcześniej by zgłosiła sprawie na policję a tak nie zrobiła

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  39. Kuba on paź 22, 2018

    Do dzisiaj cisza oszusci

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  40. ala on paź 22, 2018

    sprawdzilam,numery podane sa internetowymi,otworzonymi w Azji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  41. Maciej on paź 22, 2018

    No to pięknie tylko to prawda jeśli Pani Justyna pierwsze slyszy to by dawno to było na policji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  42. Zosia on paź 23, 2018

    Jedno oszustwo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  43. Beata on paź 23, 2018

    Niech ktoś mi da numer do pani Justyny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  44. krzysztof on paź 23, 2018

    Dzisiaj dostałem kolejną umowe i oczywiście polisę do opłacenia. Juz im napisałem ze sprawą zajmuje się policja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  45. 71 on paź 23, 2018

    Ja dałam się nabrać i wpłaciłam 145 zł na wykup polisy. Mimo że wydawało mi się to trochę podejrzane jednak wpłaciłam i kontakt się urwał. Suma nie taka duża, ale ziarnko do ziarnka….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  46. Justyna Rzepa on paź 23, 2018

    Drodzy Państwo,
    Moja firma padła ofiarą tego samego oszusta co Państwo. Dane działalności gospodarczych są ogólnodostępne i oszust wykorzystał je bezprawnie celem podszycia się pod moją firmę.

    Informuję, że moja firma nie zajmuje się udzielaniem pożyczek, a jedynie pośrednictwem.
    W związku z tym, że oszust wykorzystując bezprawnie dane mojej firmy, naraził mnie na ogromne straty wizerunkowe (nawiązuję tu do Państwa komentarzy) oraz konsekwencje prawne, sprawa została zgłoszona do prokuratury 18.10.2018, czyli w dniu w którym otrzymałam pierwszy telefon od oszukanego Klienta.

    Chciałabym Państwu podpowiedzieć, żeby przede wszystkim nie wpłacać tej opłaty za polisę, ale również dokonać zastrzeżenia dowodu osobistego na policji i w dowolnym banku, ponieważ dane podane przez Państwa na stronie mogą zostać dalej wykorzystane przez oszusta w niewiadomych celach.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  47. Dorota on paź 24, 2018

    Ja tez wpłacilam jeszcze dwa razy pieniądze z konta pobrane czyli 290 zl masakra trzeba zrobić pozew zbiorowy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  48. Dorota on paź 24, 2018

    Dajcie namiary na siebie mój nuner 883945672 trzeba to zgłosić na policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  49. Karolina on paź 24, 2018

    Ja pisałam do nich czy nie zostanę oszukana jeśli wyślę im pieniądze to nie odpisują nic innego tylko że jak wpłacę pieniądze to w ciągu 48h dostanę pożyczkę. O co nie zapytam tylko odpisują taka odpowiedzią.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  50. Karolina on paź 24, 2018

    Ja pisałam do nich czy nie zostanę oszukana jeśli wyślę im pieniądze to nie odpisują nic innego tylko że jak wpłacę pieniądze to w ciągu 48h dostanę pożyczkę odpisują taka odpowiedzią.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  51. Mateusz on paź 24, 2018

    Witam, również nabrałem się na tych oszustów. Proszę innych o kontakt ze mną Roooni69@poczta.onet.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  52. krzysztof on paź 24, 2018

    Ja również zostałem oszukany proszę was o zmiane i zastrzeżenie dowodu osobistego w banku i urzędach ja tak zrobiłem dziś. Tak mi poradziła policja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  53. Jolka on paź 25, 2018

    Witam jestem następna osoba która dała się nabrać. Wpłaciłam kasę na polisę i cisza.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  54. Dorota on paź 25, 2018

    Ja w banku wszysko zmienilam A teraz bank zajmuje się ta sprawa

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  55. Aneta on paź 26, 2018

    Ja wpłaciłam w poniedziałek na numer konta 54103000190109850101194406 Panu Arturowi Bistule

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  56. Eda on paź 26, 2018

    Ja też wplacilam 145 zł Panu Arturowi Bistule i cisza

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  57. Eda on paź 26, 2018

    Juz tydz.minal

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  58. Eda on paź 26, 2018

    Człowiek dał się nabrac

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  59. Aneta on paź 26, 2018

    Sama jestem wściekła że wcześniej nie pomyślał aby sprawdzić firmę jestem ufna mam za swoje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  60. Katarzyna on paź 26, 2018

    Witam to widzę że ja też zostałam oszukana wpłaciłam tydzień temu 145 zł odpisali mi na jednego maila i cisza

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  61. on paź 26, 2018

    można podac gdzie firma siemiesci marz wplacil 145zl i po 48 godz miał być kredyt porzyczka 5ooozl cisza nic nie odpisują

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  62. on paź 26, 2018

    można prosić rzekoy numer do tej pani oszukyja ludzi na potege

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  63. on paź 26, 2018

    to ja pani firma padla tak samo oszustwem to j z mojego konta marz wplacal pieniądze teraz też zglszamy sprawę na policje z jakiego konnta poszlypieniarzki i gdzie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  64. Anonim on paź 27, 2018

    Jestem kolejną oszukaną osobą. Przesłałam temu typowi podpisana umowe, 145zl i ścian dowodu. Kompletna idiotka ze mnie:(

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  65. Anonim on paź 27, 2018

    Przejrzałam stronę Kredytforyou.com dokładnie i teraz widzę ze informacje na niej zawarte są randomowo powycinane z innych stron. Ewidentnie padliśmy ofiara oszustwa. Pal licho to 145zl, gorzej ze ten typek ma dane osobowe, scany dokumentów.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  66. Marek on paź 28, 2018

    Ja też byłem bliski popełnienia tego błędu,Ale wystarczy poczytać troszkę wyżej opis działalności i już śmierdzi na odległość. Łamana polszczyzna i zero skladni

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  67. Kuba on paź 29, 2018

    Dobra ludzie stało sie pomysmy jak odzyskac nasze pieniadze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  68. Justyna Rzepa on paź 29, 2018

    Chciałabym również prosić o przesłanie maila, który otrzymali Państwo od oszusta wraz z załączoną umową na adres mailowy:
    oszukani_kredytforyou(małpka)o2(kropka)pl
    Działając w interesie wszystkich poszkodowanych, informacje, które otrzymamy chcemy przekazać prokuraturze celem jak najszybszego ujęcia sprawcy(ów).

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  69. justa227 on paź 30, 2018

    mie tez oszukali zapłaciła polise niemam kasy na koncie do dzis

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  70. Anonim on lis 04, 2018

    Skasował stronę złodziej. Mam nadzieje ze go namierza i dostanie za swoje.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  71. Piotr on lis 05, 2018

    Ja też dałem się oszukać ale odzyskałem pieniądze które wplacilem oszustowi. Jak można tak oszukiwać ludzi nie rozumiem.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  72. Ania on lis 06, 2018

    Mnie też oszukał a sama wychowuje dzieci jak tak można z człowieka zrobić idiote.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  73. Kuba on lis 06, 2018

    Panie piotrze jak pan odzyskał pieniazki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  74. Piotr on lis 06, 2018

    Bank załatwił to sam . Jak wplacilem temu panu 145zl to mi się wydaje że bank odesłał mi z powrotem pieniądze . Bank napisał mi jak odesłał że to było nadużycie od tego pana. Ale i tak Idę z tym na policję niepopuszcze mu tego. Moich pieniędzy mi się wydaje nie dostał do rąk.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  75. Piotr on lis 06, 2018

    Ten bank co mi odesłał pieniądze to jest bank chandlowy.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  76. Piotr on lis 06, 2018

    Ja też jak pod koniec miesiąca wplacilem te 145zl jemu ponieważ pilnie potrzebowałem pożyczkę wysłałem mu ksero umowy i czekałem za kasa i nic pisalem mu maile ale już moje maile do niego nie dochodziły strona chyba jest wykasowane no i wczoraj tak około 12.30 bank chandlowy zrobił mi zwrot pieniędzy z powodu nadużycia tego pana.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  77. Monika on lis 06, 2018

    Ja zgłosiłam sprawę w banku i na policji. Bank wysłał mi maila ze zwrócił się z zadaniem zwrotu pieniędzy do banku tego oszusta, ale tak naprawde to mam liczyć na to ze facet sam zechce oddac. Już to widzę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  78. Kuba on lis 07, 2018

    Aha dziekuje za informacje zobaczymy co z tego wyjdzie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  79. Michal on lis 08, 2018

    Dałem sie nabrac.. 126 w plecy. Firma po Nipie ma stan “zawieszona” firma nalezy do Pani Sylwi a Obsluguje jakis Pan andrzej. Janie moge cofnac przelewu. Domena na .com i nic pewnie nie moga z tym zrobic…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  80. Maciej on lis 08, 2018

    Witam dziś dostałem kolejne przyznanie kredytu przez Brava kredyt i tam też trzeba opłacić ubezpieczenie i przelew na który trzeba wysłać to ten sam Artur Bisula

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads