Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



262 Odpowiedzi

Power Kredyt Opinie powerkredyt.com

Zapytany przez: finanfox 35 odsłon , , ,
Inne


www.powerkredyt.com opinie klientów – Power Kredyt Opinie Forum

UWAGA

PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z OPINIAMI NA TEMAT POŻYCZKI POWER KREDYT PRAWDOPODOBNIE MAMY TU DO CZYNIENIA Z OSZUSTWEM

 

 

www.powerkredyt.com Opinie Forum

powerkredyt.com Opinie Forum

 

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:Power Kredyt
Strona www:www.powerkredyt.com
e-mail:kontakt@powerkredyt.com
Adres:
KRS:
NIP:
REGON:
Kontakt - Telefon:
Pośrednik ?
Gdzie trafiają dane:
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta- Bankowe
- Pozabankowe
- Prywatne
- Dla Zadłużonych
- Z Komornikiem
- Na Świadczenia Rodzinne
- Dla Rolników
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem

Power Kredyt Opinie

Wszelkie opinie można przeczytać w komentarzach. Nowe opinie odnośnie www.powerkredyt.com prosimy także zamieszczać na dole w komentarzach pod artykułem. Dziękujemy za jakiekolwiek zamieszczone opinie. Jednocześnie prosimy o zachowanie poprawnego pułapu dyskusji i nie stosowanie wulgaryzmów takie komentarze będą wyrzucane a użytkownicy banowani.

powerkredyt.com opinie forum

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinia o Power Kredyt
Ocena autora:
11stargraygraygraygray

Wyszukane przez:
  • power kredyt opinie
  • power-kredyt jerzy małecki
  • biuro power kredyt opinie
  • power kredyt
  • powerkredyt com

262 Odpowiedzi



  1. Monika on wrz 04, 2018

    Witam Chciałam się podzielić moją opinią na temat Tego Biuro.
    Złożyłam wniosek po 2 dniach dostałam odpowiedź że wszystko jest pozytywnie a jestem w bazie BIK, dostałam umowę którą odesłałam i dostałam Kredyt na konto.
    Dobrze że są jeszcze firmy że można dostać kredyt nawet jak kiedyś człowiek się zadurzył.
    Pozdrawiam i polecam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. kosynier on wrz 04, 2018

    Coś mi to podejrzanie wygląda ta firma że tak ci dali bez problemu a jesteś w BIK ja bym uważał ponieważ ostatnimi czasy dużo naciągaczy w necie pojawiają sie strony i znikają po miesiącu jak wyłudzą kase za prowizje ubezpieczenie itp

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Maro123 on wrz 04, 2018

    Dokładnie tak Kosynier masz racje dla lepszego zrozumienia tematu prześle link gdzie można poczytać komentarze i niestety ludzie stracili mnóstwo kasy przez oszustów:

    https://finanfox.pl/58847/ikaa-kredyt-opinie/

    Oczywiście nie pisze że tu też tak musi być lecz przestrzegam przed ufaniem wszystkim firmą w necie :) Sami wyciągnijcie wnioski :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Barbara on wrz 11, 2018

    A czy robiłaś wpłatę własną

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Barbara on wrz 11, 2018

    A czy robiłaś wpłatę własną

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Małgorzata on wrz 13, 2018

    Czekam na przelew bo wpłaciłam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Piotr on wrz 13, 2018

    ja czekam na przelew 4 dzien

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Małgorzata on wrz 13, 2018

    O matko to czemu tyle dni?!!! A wpłacił Pan Piotr im też jakieś pieniądze!?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Piotr on wrz 14, 2018

    tak a pani tez i jaka kwote

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Natalia on wrz 14, 2018

    A dostalicie potwierdzenie przelewu?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Ja miałam wpłacić za 8000 zł pożyczki 900 zł wpłaciłam 450 zł i powiedziałam że druga połowę wpłacę po otrzymaniu pożyczki, dziś otrzymałam potwierdzenie email że mi 13.09 wysłali ta pożyczkę, to niby dziś by powinny być na koncie?! Dopóki nie będzie to się boję bo to potwierdzenie dziwne jakiś przez bank ich Boś 24. Jeśli do ewentualnie nie będzie na koncie to zgłaszam do śledczych. Także proszę pisać czy otrzymali państwo pożyczkę i czy też potwierdzenie państwo otrzymali a pieniędzy nie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Natalia on wrz 14, 2018

    Ja miałam przelew 11 a księgowanie na 14 września. W sumie mają w umowie że przelew robią do 7 dni więc trzeba czekać.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. ILONA on wrz 14, 2018

    Ja też dostałam potwierdzenie przelewu 12 września a pisało że ksiegowanie 14 i jeszcze przelewu nie dostałam od nich dzwoniłam do nich ale nikt nie odbiera telefonu czy ktoś już brał tam kredyt i można im zaufać proszę o odzew w tej sprawie.Pani z którą roawialam powiedziała że najpóźniej do piątku otrzymam przelew a tu nic.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. KINGA on wrz 14, 2018

    Witam,
    Czy otrzymal ktos pieniadze od tej fimy ?

    Wyslalam 900 i nagle kontakt zniknal ….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. ILONA on wrz 14, 2018

    Też im wpłaciłam i teraz telefonu nie odbierają.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Wiktoria on wrz 14, 2018

    Napisali mi, że pieniądze są przelane i dzisiaj będę miała na koncie. Narazie nic nie ma. Ale czekam do drugiej sesji.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. KINGA on wrz 14, 2018

    A kiedy wyszedl od nich przelew ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. KINGA on wrz 14, 2018

    Pani Ilono ode mnie tez nie odbieraja, az strach pomyslec gdzie sa moje pieniadze…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. ILONA on wrz 14, 2018

    Niby 12 września a dzisiaj powinni być na koncie jak nie będzie zgłoszę to i niech służby się nimi zajmą nie podaruje im tych 900 zł.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. KINGA on wrz 14, 2018

    A potwierdzenie przelewu Pani dostala ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. Wiktoria on wrz 14, 2018

    12 wrzesnia nastąpiła transakcja a 14 księgowanie. Byłam w Banku Bos z potwierdzeniem przelewu. Powiedzieli że nie wygląda im to na oszustwo i że jest taka możliwość że pieniądze będą zaksięgowane dopiero po 3 dniach. Widocznie zleceniodawca ustawił taka datę księgowania. Ale nie chce zapeszac… może chcą nas oszukać. Narazie czekam.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. ILONA on wrz 14, 2018

    Tak dostałem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  23. KINGA on wrz 14, 2018

    Czyli pozostaje czekac..
    Bardzo malo opinii jest na temat firmy w intrnecie …

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  24. ILONA on wrz 14, 2018

    Raczej tak ja też napisałam do tego banku ciekawe co odpisze czy to jest oryginalny przelew

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  25. KINGA on wrz 14, 2018

    Nie no raczej by nie bawili sie w podrabianie dokumntow…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  26. Adam on wrz 14, 2018

    tu już nie chodzi o kasę tylko o to że zostały wyłudzone dane osobowe.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  27. ILONA on wrz 14, 2018

    Zobaczymy Narazie pisze do nich e-mail i nic dzwonie i też nic podejrzane to jest już kiedyś też dostałam takie potwierdzenie i okazało się że to był oszust

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  28. KINGA on wrz 14, 2018

    Tez racja, ale na chwile obecna nikt nie jest w stanie nic zrobic , brak jakiego kolwiek kontaktu z Nimi albo nie odbieraja albo odrzucają połączenia…
    Takze trudno sie tu polapac o co chodzi..
    Ja mialam dostac potwierdzenie zrobienia przelewu a do teraz pory pusto, a gdy dzwonie to echo..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  29. ILONA on wrz 14, 2018

    Ja dostałam potwierdzenie przelewu telefonu nie odbierają może ktoś tu miał jakiś kontakt z tą firmą i dostał już przelew od nich.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  30. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Oj widzę że to oszustwo jednak będzie, bo jeśli księgowanie było 14 go to już bynajmniej drugiej sesji by powinny pieniądze być na koncie. Także gdyby co proszę osoby z góry o podanie na policję bo to już było by na gruba skalę wyłudzenie itp. Także już nie odbiera odemnie!! Ja ewidentnie w poniedziałek pójdę do śledczych

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  31. ILONA on wrz 14, 2018

    A jaki numer konta podali w umowie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  32. ILONA on wrz 14, 2018

    Bo mi taki Pana: Jerzy Małecki

    95 1540 1287 2001 0001 0175 0001

    (w tytule przelewu proszę napisać swoje Imię i nazwisko)

    W razie pytań proszę o kontakt z biurem.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  33. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Mi także taki num konta i imię i nazwisko..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  34. ILONA on wrz 14, 2018

    Właśnie dostałam wiadomość od banku oto ona, Pani Ilono, zablokowaliśmy to konto ze względu na podejrzenie dokonania oszustwa finansowego. Sugerujemy jak najszybciej zgłosić sprawę na policję.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  35. Adam on wrz 14, 2018

    Czyli przelewu nie będzie….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  36. KINGA on wrz 14, 2018

    W takim razie ide na najblizszy komisariat …

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  37. Małgorzata on wrz 14, 2018

    No masakra to teraz interes zwiną pewnie i tyle,mam jeszcze nadzieję że otrzymamy.. Chociaż wątpię. A ta strona powstała niedawno jak przed przeleniem zaliczki już tej Pani pytałam się czy to nie oszustwo że min opinii nie ma itp i czy komuś ta Pani się przedstawiła?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  38. KINGA on wrz 14, 2018

    Mi sie nie przedstawila…
    Ale ide na komisariat zglosic sprawe…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  39. Adam on wrz 14, 2018

    finanfox powinien dac ostrzeżenie żeby więcej osób się nie nabrało.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  40. Adam on wrz 14, 2018

    Mi pisała że ma na imię Dominika.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  41. ILONA on wrz 14, 2018

    Mi się nikt nie przedstawiał tylko pawer kredyt słucham a teraz telefonu nie odbiera ja też idę na policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  42. Małgorzata on wrz 14, 2018

    O ja nie mogę to jednak oszustwo ale jeśli zablokowali to ok może jak cwaniaki nie zdążyli wypłacić pieniędzy naszych to zwrócą także zgłaszać masowo ja idę jutro cwani czekali do dziś by pewnie interes zawinąć

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  43. Adam on wrz 14, 2018

    słuchajcie zadzwońcie do swoich banków że wyludzono od was pieniądze. Dopiero po takim zgłoszeniu musicie zgłosić sprawę na policję. Bank będzie się starał odzyskać wasza kasę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  44. KINGA on wrz 14, 2018

    Ale zglosic to jako oszustwo ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  45. ILONA on wrz 14, 2018

    Pewnie tak

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  46. KINGA on wrz 14, 2018

    Zrobilam przelew pocztowy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  47. ILONA on wrz 14, 2018

    Jutro to napewno zgłoszę do banku

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  48. Adam on wrz 14, 2018

    Tak jako wyłudzenie od was pieniądzy. Musicie podać banku jak najwięcej informacji i przedstawić jak to nastąpiło.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  49. Adam on wrz 14, 2018

    wystarczy że zadzownicie do banku. Ja tak odzyskalem jakiś czas temu pieniądze.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  50. Adam on wrz 14, 2018

    z przelewem pocztowym musisz iść na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  51. Mariusz on wrz 14, 2018

    Witam też wpłaciłem 500 dostałem potwierdzenie kasa miała być dziś a nie ma i echo z ich strony też w danych było Jerzy Malecki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  52. ILONA on wrz 14, 2018

    Ja z bankiem BOŚ się kontaktowała i zablokowali im konto powiedzieli że to oszustwo jest

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  53. Adam on wrz 14, 2018

    Musicie też zgłosic wyłudzenie danych osobowych. Mogą zrobić nieźle problemy majac takie dane

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  54. ILONA on wrz 14, 2018

    Jakaś masakra normalnie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  55. Mariusz on wrz 14, 2018

    Mi się wydaje że to ci sami co w sierpniu działali w Tarnowie ikaa kredyt czy jakoś tak te same zasady

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  56. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Mam nadzieję że każdy zgłosi mój bank już zgłosił

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  57. ILONA on wrz 14, 2018

    Oby tylko kasę odzyskać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  58. on wrz 14, 2018

    Czy ktoś dostał pozyczkie w powerkredyt bo szukam opinii i nie Mogie znaleźć nic na ten temat

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  59. ILONA on wrz 14, 2018

    To oszuści są radzę im nic nie przelewać bo kasy i tak nie będzie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  60. Mariusz on wrz 14, 2018

    Zgłaszał już ktoś na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  61. Małgorzata on wrz 14, 2018

    A na jaki numer telefonu dzwonili Państwo? Może mają więcej tel num

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  62. ILONA on wrz 14, 2018

    Ja na ten 666995899

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  63. ILONA on wrz 14, 2018

    Sygnał jest ale nie odbierają próbowałam z różnych numerów dzwonić i nic

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  64. Wiktoria on wrz 14, 2018

    też na ten dzownilam i nic. Odpisywali na e-maile ale teraz cisza

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  65. Adam on wrz 14, 2018

    Tak. Zglosilem do banku i na policję.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  66. finanfox on wrz 14, 2018

    Witam
    Jeden z naszych administratorów “Maro123″ w trzecim komentarzu przestrzegał iż może to być oszustwo podobne do pożyczki “Ikaa Kredyt”. Duże ostrzeżenie o oszustwie zostało już zamieszczone u góry strony.
    Pozdrawiam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  67. Estera on wrz 14, 2018

    Ja im dzisiaj pieniądze wyslalam 350 zl ja pierdziele to naprawdę oszustwo. Czy ktoś dostał od nich pieniądze?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  68. Estera on wrz 14, 2018

    Ja im dzisiaj pieniądze wyslalam 350 zl ja pierdziele to naprawdę oszustwo. Czy ktoś dostał od nich pieniądze?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  69. Estera on wrz 14, 2018

    Ja im dzisiaj pieniądze wyslalam 350 zl ja pierdziele to naprawdę oszustwo. Czy ktoś dostał od nich pieniądze?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  70. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Szok tz od dziś nie odbierają tel ładnie daliśmy się nabrać. Ja już zgłosiłem do banku mojego i ich i na policję tylko szkoda zdrowia naszego i pieniędzy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  71. Estera on wrz 14, 2018

    Ja pierdziele sprawdzilam NIP i nie ma takiej firmy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  72. ILONA on wrz 14, 2018

    Ciekawe czy kasę odzyskamy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  73. ILONA on wrz 14, 2018

    Ja też wpisywałam nip i wyskoczyło to

    stan danych na dzień: 14-09-2018
    Informacja prawna: Zgodnie z art. 43 ust. 2 ustawy z dnia 29 czerwca 1995 r. o statystyce publicznej (Dz. U. z 2018 r. poz.997 z późn. zm.) od dnia 1 lipca 2011 r. udostępnienie danych na stronie Głównego Urzędu Statystycznego jest równoznaczne z potwierdzeniem dokonania wpisu tych informacji w rejestrze REGON.
    Regon Typ Nazwa Województwo Powiat Gmina Kod pocztowy Miejscowość Ulica Data skreślenia z REGON
    363697244 F Patryk Rasielewski POWER-KREDYT KUJAWSKO-POMORSKIE toruński Łysomice 87-148 Łysomice ul. Owsiana 21 ———-

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  74. Sandra on wrz 14, 2018

    Ja też zostałam przez nich oszukana miałam mieć dzisiaj od nich przelew o 14 i go nie miałam w poniedziałek idę na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  75. ILONA on wrz 14, 2018

    A w drugiej wyszukiwarce też nip jest poprawny
    Podany NIP jest poprawny

    Podany numer NIP został wydany przez:
    Drugi Urząd Skarbowy w Toruniu

    Wyniki wyszukiwania w bazie:
    POWER-KREDYT
    BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ
    kujawsko-pomorskie, Łysomice, Owsiana 21

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  76. ILONA on wrz 14, 2018

    Mi też napisali że dzisiaj miał być przelew a tu nic nip jest poprawny więc o co tu chodzi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  77. Adam on wrz 14, 2018

    Bo oni podszywaja się pod inna firmę… podają NIP i regon należący do firmy o tej samej nazwie. Nie dostaniecie już przelewu skoro zablokowali im konto to tym bardziej… oby ich złapali i oddali to co zabrali.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  78. ILONA on wrz 14, 2018

    Pisałam do banku BOŚ to napisali że zablokowali konto bo jest podejrzenie oszustwa finansowego.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  79. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Ja też dzwoniłam do banku boś i do poniedziałku czekać trzeba.. Czy to prawda czy jednak oszustwo ale i policję zgłosiłam i mój bank. Wszyscy musimy bo to nie żarty jak mają min nasze dane, dowody i konta

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  80. Kami on wrz 14, 2018

    Najgorsze właśnie jest to że posiadają pełne dane osobowe, skany dowodów itp :/ i nie wiadomo do czego są jeszcze zdolni …

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  81. Estera on wrz 14, 2018

    W krajowym rejestrze sądowym są ale nie ma ich w ceidg a tam powinni sie znaleźć tez

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  82. Małgorzata on wrz 14, 2018

    A ta Pani w pierwszym komentarzu co rzekomo otrzymała pieniądze to co podszyty komentarz.. By uwierzyć uwiarygodnic ich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  83. Estera on wrz 14, 2018

    Ja dzisiaj wplacalam wiec muszę czekać di 21.09. I dopiero po tym czasie mogę iść na policje. A wogole ktoś od nich dostał jakiś przelew nawet opóźniony?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  84. Estera on wrz 14, 2018

    Nie wiem jak wchodziłam na ta stronę to tylko ten komentarz był dlatego spróbowałam teraz pewnie juz nie odzyskam pieniedzy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  85. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Troszkę nas tu oszukanch jest, mniej więcej przeliczyć to ok 30 tys tylko na nas otrzymali a pewnie więcej osób wpłaciło i weekend więc zdążą uciec w zagranicę i tyle. Pani Estera jak dziś wpłaciła to może nie zdążyli wypłacić sobie? Zadzwonić do banku by ewentualnie zdążyli cofnąć

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  86. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Brak słów jaka głupia byłam, ja nie tylko czułam że coś tu nie tak z tym kredytem ale zanim wpłaciłam dużo razy dzwoniłam i pytałam ja czy to nie oszustwo? mówiłam że sprawdzałam NIK i tp mówiłam jej ze żadnych opin nie ma?! No a ona ze to dobrze że sprawdzam itp zapewniała jeszcze dziś ze nie mam się denerwować że dziś by powinny być do 17 tej a najpóźniej w poniedziałek rano.. NO a od 15 zero już odbierania tel. Pewnie nie ja jedna dzwoniłam do niej

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  87. Estera on wrz 14, 2018

    Ja wplacalam o 9.30 na poczcie wiec juz po południu mieli pieniądze i od tego momentu cisza na meile nie odpisuje jedyne co to jeszcze pisała ze mam potwierdzenie wpłaty jej wyslac. Boże jaka ja byłam głupia!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  88. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Pani Estera czy wysłała Pani potwierdzenie przelewu im? Może u Pani jest nadzieja odzyskania? Nie tylko Pani była “głupia” ja też! Chociaż czułam to od początku na 80 procent to wpłaciłam To mój email m.bittner@wp.pl proszę pisać właściwie wszyscy którzy chcą podać bo by nie była sprawa cywilna musi być nas więcej. Ja mam znajomych śledczych, kryminalnych więc jutro zadzwonię i do poniedziałku zgłoszę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  89. Małgorzata on wrz 14, 2018

    No Pani kami zgłosić trzeba i dowód zmienić i zgłosić do centralnego banku było kiedyś w telewizji że teraz na nasze dane dowody będą zaciągać kredyty itp

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  90. Małgorzata on wrz 14, 2018

    Chociaż ja dowód wysłałam z czy zaslanilam kreska no ale mogą to może wymazać?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  91. Mariusz on wrz 15, 2018

    Szanowny Panie

    Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia.

    W nawiązaniu do wiadomości uprzejmie informuje, że potwierdzenie przelewu zawiera na dole informacje, iż nie wymaga stempla Banku i wtedy nie można już cofnąć takiego przelewu.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  92. Mariusz on wrz 15, 2018

    Takiego email dostałem z boś po wysłaniu im potwierdzenia w drugim email napisali że przyczyną może być czasowa blokada konta że względu na podejrzenie oszustwa i że bank sprawdza czy doszło do ww przestępstwa

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  93. ILONA on wrz 15, 2018

    Teraz zostaje tylko czekać ja w poniedziałek się wybieram na policję wtedy mija mi z 7 zobaczymy co uda im się zrobić żeby chociaż kasę odzyskać tą wplacona

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  94. b24 on wrz 15, 2018

    wygląda na oszustwo, też się dałam nabrać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  95. ILONA on wrz 15, 2018

    No a teraz tel nie odbierają

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  96. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Mnie też w poniedziałek z banku boś poinformować mają czy to jednak oszustwo.. Mimo to kazali zgłosić jak najszybciej na policję i swój bank co już zrobiłam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  97. b24 on wrz 15, 2018

    proszę napiszcie jakie są informacje z banku BOŚ, ja nie dostałam potwierdzenia przelewu od nich,zgłoszę 17.09.br tą sprawę na policji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  98. ILONA on wrz 15, 2018

    Ja dostałam potwierdzenie pisałam do banku to odpisali że to podejrzenie oszustwa finansowego jest proszę też o wieści co bank powiedział.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  99. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Tak napisze co powiedzą

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  100. Estera on wrz 15, 2018

    Ja dalej czekam na potwierdzenie od nich ciekawe czy wyslac czy dali juz noge

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  101. Kasia on wrz 15, 2018

    Część czy sprawa się wyjaśniła otrzymał już ktoś pożyczkę ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  102. ILONA on wrz 15, 2018

    Chyba nikt nie dostał i nie dostanie pożyczki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  103. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Dzwoniłam dziś do jednego Pana Tadeusza co w linku ostrzegał by nie wierzyć bo został oszukany i inni w sierpniu podał na policję. Te same oszuści te same praktyki potwierdzenia podrobione i też wpłaty na boś bank robili także żałuję że nie czytałam tych komentarzy zanim wpłaciłam i że naiwnie myślalam że to Inna firma to ta może nie oszukuje tym bardziej że mówiłam tej Pani zanim wpłaciłam czy nie oszustwo?!!! Itp

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  104. Kasia on wrz 15, 2018

    A macie pomysł jak rozwiązać ta sytuację bo myślę że policja nie pomoże

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  105. ILONA on wrz 15, 2018

    Oni się nie przyznają że są oszustami tylko mnie dziwi że moja mama dzwoniła do nich i decyzję miała negatywną jakby chciał to i ja by naciągneli na kasę co by im zależało

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  106. ILONA on wrz 15, 2018

    A tu jej powiedziała że bardzo jej przykro ale nie mogą udzielić jej pożyczki bo jest decyzja negatywna

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  107. Kasia on wrz 15, 2018

    A mamy przecież jeszcze umowy na dowód

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  108. Ania on wrz 15, 2018

    Dzień dobry. Takze mam ta sama sytuację potwierdzenie dostalam ale przelewu brak. Gdzie mam to zgłosić.pzdr

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  109. ILONA on wrz 15, 2018

    Ciekawe czy nie lipne są

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  110. Ania on wrz 15, 2018

    Moze pozew zbiorowy albo cos takiego nie znam sie szczerze mowiac na tym ale chętnie przyłączę sie aby poniesli kosekwencje. Pzdr

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  111. Ania on wrz 15, 2018

    Wyglada to potwierdzenie autentycznie ale raczej nie jest skoro kasa nie dochodzi.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  112. Kasia on wrz 15, 2018

    Jestem za

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  113. on wrz 15, 2018

    Ktoś to sprawdzał ze to oszusci ta firma powerkredyt czy tak piszecie żeby sobie podpisać macie dowody jakieś

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  114. Ania on wrz 15, 2018

    Dowody sa takie ze potwierdzenie owszem wysylaja ale przelewu brak . Wynika z tego ze potwierdzenie jest zfalszowane.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  115. ILONA on wrz 15, 2018

    Ja kontaktowała się z bankiem BOŚ i napisali że to podejrzenie oszustwa finansowego jest nawet te potwierdzenie przelewu im wysłałam to im konto zablokowali

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  116. ILONA on wrz 15, 2018

    Nie odbierają tel nie odpisują na e-maila to jak to można nazwać jak nie oszustem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  117. Ania on wrz 15, 2018

    Pani zapewnia ze pieniazki beda Data księgowania 14’09’2018 a pieniążków brak. No coz oszustow nie brakuje.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  118. Ania on wrz 15, 2018

    Anonim to pewnie ktos z power kredyt:)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  119. Ania on wrz 15, 2018

    Pani ilono moge prosic o mejla do banku tez im wysle potwierdzenie nie moge znaleźć mejla nigdzie. Pzdr

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  120. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Czytam komentarze i się cieszę chociaż z jednego ze sama z tym nie jestem, także Pani Aniu pozew zbiorowy trzeba zrobić wszyscy oszukani muszą iść zgłosić policji i do banku swojego i tego boś.. Z tym fałszywym przelewem,bo to jest podrobione login wklejony jest i niżej tam gdzie pisze ze nie wymaga stempla też jest bajer bo oryginalnie bank inaczej pisze..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  121. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Pani Ilona a może mama nie składała przez tą stronę co my wniosku? Może wiedzą że emeryt z kad ma wziąść na wpłatę zabezpieczenia?! Ze negatywnie dostała

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  122. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Jak policja nie pomoże to zbiorowe pismo do ministerstwa spraw wewnętrznych lub sprawiedliwości do Ziobro on już tym się zajmie ale najpierw po kolei bo organy ścigania muszą to zrobić! Nie że cywilnie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  123. Ania on wrz 15, 2018

    Tak trzeba walczyc o nasze wplaty i zadoscuczynienie .

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  124. Ania on wrz 15, 2018

    Ma ktos z państwa mejla do tego banku bos?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  125. Kasia on wrz 15, 2018

    A może jest tu ktoś kto jednak dostał pożyczkę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  126. Ania on wrz 15, 2018

    Wątpię. Juz wyl tel.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  127. Ania on wrz 15, 2018

    Ja w poniedziałek ide na policje.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  128. ILONA on wrz 15, 2018

    Ja pisałam przez Facebooka do nich e maila też nie znalazlam a mama składała przez tą samą stronę i dostała takiego samego SMS jak ja że pozytywna a zadzwoniła i negatywną byłą

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  129. ILONA on wrz 15, 2018

    Niewiem na czym to polega czyżby jej nie chcieli naciągnąć ale ja mam SMS od nich e-mail też mam oraz ta lipna umowę oraz potwierdzenie przelewu może to wystarczy na policji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  130. Ania on wrz 15, 2018

    Ja mam te same rzeczy moze wystarczy.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  131. on wrz 15, 2018

    Złodzieje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  132. Ania on wrz 15, 2018

    Ale zarobili na nas. Straszne to ze bez skrupułów ludzi oszukuja.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  133. on wrz 15, 2018

    A ile dni czekacie juz na kasę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  134. Ania on wrz 15, 2018

    Mi wyslali potwierdzenie ze przelew wyszedl podajze w srode i ze w piatek bede miedz kase….i naiwnie myslalam ze bede miedz Dzwonilam do nich w piatek Pani mowila napewno bedzie drugim ksiegowaniem oczywiście nie bylo potem juz nie odebrali

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  135. on wrz 15, 2018

    A minęło wan 7 dni tak jak pisze na umowie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  136. Ania on wrz 15, 2018

    Mi jeszcze nie ale watpie ze po 7 dniach wplynie Skoro wyslali potwierdzenie to kasa powinna juz byc

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  137. Ania on wrz 15, 2018

    Ja nie bede czekac 7 dni zobaczymy czy w poniedziałek wl tel. Jesli nie ide na komisariat.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  138. Kasia on wrz 15, 2018

    Musimy zawalczyć o nasza kasę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  139. Ania on wrz 15, 2018

    Tez jestem tego zdania.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  140. ILONA on wrz 15, 2018

    Mi 7 dni w poniedziałek mija też jestem ciekawa co będzie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  141. ILONA on wrz 15, 2018

    Ja tam im nie podaruje mojej kasy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  142. Ania on wrz 15, 2018

    Ja nie mam zadnej nadziei ze jak minie 7 dni to kasa bedzie skoro fałszywe potwierdzenie wysylaja.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  143. Ania on wrz 15, 2018

    https://finanfox.pl/58847/ikaa-kredyt-opinie/ mysle ze to ta sama firma….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  144. Ania on wrz 15, 2018

    https://finanfox.pl/58847/ikaa-kredyt-opinie/ mysle ze to ta sama firma….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  145. ILONA on wrz 15, 2018

    Ja też się nie łudzę gdyby byli uczciwi to by telefonu nie wyłączyli i e-mail odpisywali

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  146. Małgorzata on wrz 15, 2018

    Im zależało 7 dni by zdążyć uciec polikwidowac wszystko i kartę zniszczyć itp i przez weekend wyjadą zagranicę bo co w poniedziałek dopiero każdy pójdzie na policję! to oszustwo robi już mafia i to analityk itp może nawet ktoś z banku policji?! Bo zwykły człowiek by takiego przekręty nie zrobili podrabianie wszystkiego

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  147. Kasia on wrz 16, 2018

    A zna ktoś może jakaś firmę pozyczkowa gdzie faktycznie można dostać pieniążki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  148. Ania on wrz 16, 2018

    Zalezy od tego na ile ktos jest zadluzony . Jak ma wpisy w bazach i duzo chwilowek to ciezko …..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  149. Mariusz on wrz 16, 2018

    Pozew zbiorowy dobra rzecz ale na kogo na Jerzego Maleckiego jednego jakiego znam to polityk a jak ktoś potrzebuje email do boś bank to niech napisze do mnie lub zadzwoni to podam 668978859

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  150. Małgorzata on wrz 16, 2018

    Telefony są rejestrowane, bez żartow ja bynajmniej nie popuszcze. I napisze do Ziobro telewizji. Ja nie mam długów w bazach też nie jestem.mam niepełnosprawne dziecko na Opiekuńczym potrzebowałem pieniędzy na remont itp na świadczenia zwykły bank nie daje trafiłam na nich i oferta za 8000 tys tylko więcej 1600 do spłaty miało być 302 zł rata miesi więc głupia im uwierzylam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  151. Małgorzata on wrz 16, 2018

    Teraz już tej strony co składałam wniosek nie ma mało tego znalazłam że ogłaszania się przez stronę sprzedajemy w innych miastach też już nie aktualny num tel zaczynał się na 72… Także wszystko już likwidują

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  152. Mariusz on wrz 16, 2018

    Żerują nie tylko na zadłużonych ale również na ludziach przypartych do muru jak Pani Małgorzata i niestety są bezkarni teraz będą ogłaszać się w innym mieście ale ja już będę pilnował jak się coś pojawi to już zadbam o to żeby im się nie udalo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  153. Mariusz on wrz 16, 2018

    Strona internetowa istnieje dalej tyle że nr zniknął że strony

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  154. Małgorzata on wrz 16, 2018

    To nie wiem może mieli więcej tych stron bo na ten co ja składałam to już nie ma

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  155. Mariusz on wrz 16, 2018

    Na power kredyt.com?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  156. ILONA on wrz 16, 2018

    Strona na której ja składałam też jeszcze jest ale tam nie było numeru tylko e-mail do nich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  157. Małgorzata on wrz 16, 2018

    Chyba tak tylko tam gdzie ja składałam też nie było num a email tylko

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  158. b24 on wrz 16, 2018

    Patryk Rasielewski takie nazwisko się pojawia pod hasłem power kredyt o ile jest prawdziwe to ta osoba jest odpowiedzialna za firmę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  159. Stefek on wrz 16, 2018

    Tak tylko oni się podszywają pod prawdziwe firmy i jadą na ich konto i używają ich prawdziwych danych NIP regon adres imię nazwisko itp

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  160. Ania on wrz 16, 2018

    Niee ma co gdybac oszukali nas Wszystkich i trzeba to pozglaszac nawet jak ich nie dorwia.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  161. b24 on wrz 16, 2018

    oszustwo jest ewidentne, zgłoszenie tego jest konieczne gdyż mają nasze dane, nigdy nie znalazłam się w takiej sytuacji, zgłosić to na komisariacie w dzielnicy?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  162. Małgorzata on wrz 16, 2018

    Tak zgłosić na policji i banku boś i swoim banku

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  163. on wrz 16, 2018

    A jaki nr aktualny jest teraz do nich powerkredyt

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  164. Ania on wrz 16, 2018

    Zaden powyl tel maja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  165. Ania on wrz 16, 2018

    Jest tutajjedno ktos z okolic wieliczki ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  166. Ania on wrz 16, 2018

    Ale mnie ten slownik denerwuje:)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  167. Małgorzata on wrz 16, 2018

    Nie ja z województwa kujawsko-pomorskie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  168. ILONA on wrz 16, 2018

    A ja z pomorskiego

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  169. Małgorzata on wrz 16, 2018

    Już ich strony nie ma

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  170. Estera on wrz 16, 2018

    Ja jestem z lubuskiego

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  171. ILONA on wrz 17, 2018

    Faktycznie zniknęła strona

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  172. Ania on wrz 17, 2018

    Czy komu kolwiek ta pani sie przedstawiala?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  173. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Niestety nie przedstawla się co dla mnie też było min dziwne jedynie zapewniała kazała się nie denerwować że to nie oszustwo bo wielokrotnie pytałam i mówiłam jej ze to podejrzane i bym nie chciała po policjach biegać a jednak oszustwo okazuje się

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  174. Estera on wrz 17, 2018

    P. Malgorzato pisze meila do pani

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  175. Barabara on wrz 17, 2018

    Nie wiem jakim cudem ale dostałam zwrot pieniędzy które wpłaciłam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  176. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Pisałam wcześniej email ale ok m.bittner@wp.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  177. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Pani Barbara a kiedy pani przelala im pieniądze może po tym jak im bank boś zablokował karę? Ja 12 im przelałam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  178. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Pani Estera napisałam email jest?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  179. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Pani Barbaro a zgłosiła Pani też oszustwo do banku i policji? Bo to aż nieprawdopodobne że otrzymała Pani zwrot

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  180. on wrz 17, 2018

    Czy ma ktoś nr telefonu do banku boś

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  181. ILONA on wrz 17, 2018

    Pani Barbaro a co pani zrobiła ze odzyskała pieniądze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  182. ILONA on wrz 17, 2018

    Ja 11 im przelałam kase

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  183. Małgorzata on wrz 17, 2018

    To jakaś bzdura że odzyskała pieniądze przecież ta karta jest zablokowana przez bank boś

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  184. ILONA on wrz 17, 2018

    Pewnie tak a bank odzywał się do pani pani małgosiu bo mi napisali że tylko organ policji może pomóc w odzyskaniu pieniędzy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  185. Ania on wrz 17, 2018

    Mi bank tak odp. otrzymaliśmy już podobne zgłoszenia. Zablokowaliśmy konto podejrzane o wyłudzenia finansowe, a sprawę zgłaszamy prokuraturze. Rekomenduję, aby jak najszybciej zgłosiła Pani sprawę na policję.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  186. ILONA on wrz 17, 2018

    Do mnie to samo napisali ciekawe czy odzyskam pieniądze pewnie nic z tym nie zrobią znać naszą policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  187. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Tak teraz byłam w bank boś i tylko przez policję i to jak najszybciej trzeba zgłosić

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  188. on wrz 17, 2018

    Ta pani Barbara to musi być z powerkredyt bo tylko raz napisała i juz nie podpisuje na pytania

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  189. Barabara on wrz 17, 2018

    przelew zrobiłam 14 września i tego samego dnia zglosilam sprawę do banku gdy przeczytalam opinie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  190. Barabara on wrz 17, 2018

    Nie odpisuje bo pracuje. Ale chcialam was poinformować że pieniądze są spowrotem na moim koncie. Nie wiem jak to się stało. Ale kamień z serca spadł…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  191. Adam on wrz 17, 2018

    Witam też mi podali Jerzy Małecki i 1000 zł wpłaty

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  192. on wrz 17, 2018

    Ja tez zrobilam przelew na 900 zł w 14 września ale dziś chyba ide zgłosić na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  193. Małgorzata on wrz 17, 2018

    To Pani Barbara miała to szczęście że zgłosiła już po interwencji banku boś i tp my tylko i wyłącznie musimy iść na policję bank nic nie powie bo ja w tym banku nie jestem klientem tylko innego

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  194. Natalia on wrz 17, 2018

    Mnie chyba spotkała ta sama sytuacja. Mogę prosić o kontakt mailowy z którąś z osób które sa w tej samej sytuacji. Zupełnie nie wiem co robić.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  195. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Ja pisałam email nie wiem czy strona to pokazuje? Ewentualnie napisze Pani num tel. Pani Natalia

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  196. Natalia on wrz 17, 2018

    Nie strona nie pokazuje. Podam swój.
    natalia.polus-onet.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  197. Natalia on wrz 17, 2018

    Tam gdzie “-” powinna być “@”.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  198. krystian on wrz 17, 2018

    ja im wysłałem dzis 450 zł i co teraz

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  199. Ania on wrz 17, 2018

    Panie krystianie a z jakiej strony ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  200. Ania on wrz 17, 2018

    Bo power kredyt strona juz nie istnieje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  201. Małgorzata on wrz 17, 2018

    No zadzwonić do banku by wstrzymali przelew ale nadzieja jest ze wrócą bo niby zablokowane mają to konto już.?! A Pan Krystian nie czytał komentarzy że dziś wysłał Pan

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  202. Barabara on wrz 17, 2018

    dzisiaj Pan zrobił przelew? niech Pan dzwoni do swojego banku może jeszcze cofna…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  203. Natalia on wrz 17, 2018

    Wpłaciłam 1000 zł w czwartek co mam zrobić?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  204. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Napisałam email do Pani Natali

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  205. Kasia on wrz 17, 2018

    Ja również wpłaciłam 1000zł pani Małgosiu proszę się do mnie odezwać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  206. ILONA on wrz 17, 2018

    Ja 900 jakby pani Małgosiu mogła też coś doradzić mój e-mail ilonaalthoff@gmail.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  207. Natalia on wrz 17, 2018

    Wplaciła Pani jak każdy oszukany z Nas. Proszę udać się na policję o zgłosić sprawę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  208. on wrz 17, 2018

    Ja byłem dziś na policji naciagneli mnie na 900 zł to oszuści zobaczymy co zrobi policja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  209. finanfox on wrz 17, 2018

    Przypominamy o podobnym oszustwie prawdopodobnie to te same osoby może komuś się przydadzą informacje z tego tematu :

    https://finanfox.pl/58847/ikaa-kredyt-opinie/

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  210. finanfox on wrz 17, 2018

    Wszystkie komentarze z adresami e-mail oraz z linkami muszą przejść moderację takie jest zabezpieczenie na stronie przed spamem. Wszystkie komentarze z mailami zostały zaakceptowane jeżeli chcą Państwo dodać kontakt mail w komentarzu wystarczy zamiast “małpy” wstawić np (at) example(at)example.com wtedy będą komentarze widoczne natychmiast.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  211. Małgorzata on wrz 17, 2018

    Pani Kasiu to mój email m.bittner@wp.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  212. Małgorzata on wrz 17, 2018

    To mój email m.bittner – WP.pl tylko zamiast myslnik To @

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  213. Barbara on wrz 18, 2018

    Ja też zostałam oszukana tą samą firmę pawerkredyt do tej pory nie otrzymałam pieniędzy co mam robić proszę o pomoc.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  214. Barbara on wrz 18, 2018

    Też nie odbierają telefonów cały czas się włącza poczta głosowa mam pytanie czy jest możliwość zablokowania konta bankowego . Barbara

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  215. Barbara on wrz 18, 2018

    Tego nie można tak zostawić trzeba odzyskać pieniądze .To jest karalne przecież pisze na umowie że jak się nie wywiążą to zostaną ukarani .A z tych opinii co czytam to jest bardzo dużo pokrzywdzonych i oszukanych.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  216. Mariusz on wrz 18, 2018

    Uwaga działajądalej jako grosik pożyczka dalej SMS nawet dostałem od nich Pozyczka-Grosik
    Twoj wniosek o pozyczke zostal rozpatrzony pozytywnie. Mozemy przyznac Ci kredyt. Sprawdz swoj e-mail i zobaczy ile mozemy Tobie zaoferowac.
    Wiadomosc moze znajdowac sie w (spamie) jezeli wiadomosc nie dotarla napisz do nas a podeslemy ponownie oferte.
    W razie pytan skontaktuj sie z nami:
    info@pozyczkagrosik@gmial.com
    http://www.pozyczkagrosik.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  217. Mariusz on wrz 18, 2018

    Ludzie te złodzieje dalej działają pod nazwą grosik pożyczka dostałem SMS wchodzę w stronę a tu wszystko to samo tyle że nazwa inna wkleiłem SMS ale czekam na zatwierdzenie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  218. Mariusz on wrz 18, 2018

    Grosik pożyczka.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  219. Mariusz on wrz 18, 2018

    60 1540 1014
    2101 0000 9102 0001
    Podają teraz ten nr konta też boś bank oddziału Częstochowa dane do przelewu Krzysztof leoś

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  220. Mariusz on wrz 18, 2018

    Wpłaty chcą 95zl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  221. ILONA on wrz 18, 2018

    No normalnie jaja z ludzi robią

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  222. Grzegorz on wrz 18, 2018

    Witam czy ktos byl juz na policji ja tez zostalem oszukany wplacilem pieniadze i cisza zero kontaktu z nimi . Co dalej robic?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  223. Grzegorz on wrz 18, 2018

    Witam czy ktos byl juz na policji ja tez zostalem oszukany wplacilem pieniadze i cisza zero kontaktu z nimi . Co dalej robic?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  224. Małgorzata on wrz 18, 2018

    Ja byłam i wszyscy muszą iść!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  225. Piotr on wrz 18, 2018

    Ludzie idźcie z tym na policję. Ja dzisiaj byłem. Zostały nam skradzione dane osobowe. Mogą je wykorzystać w różne sposoby. Obyśmy odzyskali swoje pieniądze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  226. Małgorzata on wrz 18, 2018

    Tak Pan Piotr ma rację osoby które zgłoszą to będą miały dokument gdyby ktoś na daną osobę pobrał pieniądze czy coś. A tak nic nie zrobią oni ci oszuści to mafia ktoś musi w banku tam pracować w boś że takie przekręty robi może nawet wyżej ustawieni zwykły człowiek takich oszustw nie zrobi..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  227. on wrz 18, 2018

    a może ktoś dostał pożyczki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  228. ILONA on wrz 18, 2018

    Chyba raczej nikt z tu obecnych nie dostał i nie dostane nawet strona znikła ich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  229. Krystian on wrz 19, 2018

    Z tej nie istniejącej strony a przelew zrobiłem w 17 a 18 bos zwrócił mi pieniądze na konto miałem wpłacić 900 ale nie miałem i wpłaciłem 450 na Jerzego Maleckiego muszę zgłosić to na policję bo nie daj Boże wezmą na mnie kredyt bo maja wszystkie moje dane

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  230. Krystian on wrz 19, 2018

    Dzwoniłem do banku odrazu po wpłacie bo mieli telefon wyłączony i to mnie za niepokoiło a pan w banku powiedział ze faktycznie tak jest ze to oszuści i ze sprawę przyjął do realizacji w PKO tez po informowałem i następnego dnia rano pieniądze wróciły na konto. No właśnie czytałem już po fakcie bo wcześniej nie mogłem nic znaleść a na ceidg było ze firma wpisana działająca

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  231. Małgorzata on wrz 19, 2018

    Wszyscy co wypłacili po 13 dostali zwrot pieniędzy bo ich konto oszukane jest zablokowane ja niestety już zwrotu pieniędzy nie dostanę bo wpłaciłam przed ich kontem zablokowaniem!! Jedynie czekać teraz na konsekwencje tego czyli zabezpieczenie konta sprawę sądowa itp

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  232. Estera on wrz 19, 2018

    Ja wplacilam 14.09 ale przez pocztę to jak mogę teraz odzyskać pieniądze jeśli ich konto zostało zablokowane?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  233. Kasia on wrz 19, 2018

    Ja wpłaciłam 14a zwrotu nie mam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  234. Estera on wrz 19, 2018

    Ja tez nie dostałem żadnego zwrotu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  235. Małgorzata on wrz 19, 2018

    A Panie Estera i Kasia były zgłosić banku swoim i pocztowym?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  236. Piotr on wrz 19, 2018

    Ja sprawę zgłosiłem na policję. Wszystkie dokumenty, umowy i wydruki rozmów mailowych jak i sms złożone na policji. Dzisiaj w wydziale spraw obywatelskich zastrzegłem dowod osobisty i złożyłem wniosek o nowy. Pieniądze wpłaciłem 13 po 22 i zwrotu nie dostałem.
    Oby spotkala ich dotkliwa kara.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  237. Małgorzata on wrz 19, 2018

    Mam nadzieję że ich dorwia!!! na czyjejś krzywdzie się nie dorobia..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  238. Estera on wrz 19, 2018

    Jak mam to zgłosić na poczcie oni pewnie nic nie zrobią. Na policje ide 21 września z umowa i wplata meili niestety nie posiadamy bo pousuwalam mam tylko jednego w którym babka pisze ze mam jej potwierdzenie wpłaty wysłać i to wszystko

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  239. Małgorzata on wrz 19, 2018

    Pani Estera pocztą ma swój bank swoje konto pani ma potwierdzenie to starczy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  240. Małgorzata on wrz 20, 2018

    Czy ktoś z oszukanych wie coś więcej? jakaś odpowiedź np z banku boś

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  241. on wrz 21, 2018

    odzyskał ktoś kasę jak na poczta wpłacił 14.09

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  242. on wrz 21, 2018

    Może ktoś powiedzieć wreszcie jak można kase od nich odzyskać sprawa zgłoszona na policji i cisza jak na razie czyli złodzieje chodzą wolno po świecie i dalej ludzi oszukują nie żałują ludzi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  243. Estera on wrz 22, 2018

    Ja dalej nic nie odzyskałam i pewnie juz nie odzyskam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  244. Alabey12 on wrz 23, 2018

    Sprawa zgłosżona na policji ale dobrze by było by działać wspóline. Nie wiadomo kiedy i jak rozpocznie się działanie organów šcigania i jak się to zakończy. alabaey12@wp.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  245. on wrz 24, 2018

    wiadomo coś w sprawie co dalej a może ktoś dostał kredyt

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  246. Małgorzata on wrz 25, 2018

    Cisza niestety już jak widać nawet mało komentarzy jest ale mam nadzieję że nie skończy się tylko na zgłoszeniu ich.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  247. Ania on wrz 25, 2018

    Mysle ze i tak ich nie zlapia a pieniędzy nie odzyskamy…takie sprawy sie ciagnal a jest ich masa

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  248. Alabey12 on wrz 25, 2018

    To napiszmy wspólny pozew do ministerstwa Takich spraw jest za dużo a bezkarnisc sprzyja dalszym wyludzeniom i ofiarom szkodzi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  249. Alabey12 on wrz 25, 2018

    Mój e-meil alabey12@wp.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  250. Ania on wrz 25, 2018

    Ja chetna.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  251. magda on wrz 25, 2018

    tematdlauwagi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  252. Małgorzata on wrz 25, 2018

    Oczywiście że tak zrobimy jestem za

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  253. Alabey12 on wrz 27, 2018

    To poproszę o kontakt na mój e-mail który podałam wcześniej Jestem gotowa wystosowaç odpowiednie pismo do ministerstwa i zebrać podpisy poszkodowanych

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  254. Małgorzata on paź 01, 2018

    Dziś otrzymałam z banku mojego odpowiedź z boś banku że nie mogą zwrócić mi pieniędzy bo numer konta (oszusta) jest zablokowane, to kiedy odblokuja? By ewentualnie zwrócić mi moja wpłatę chyba że już zdążyli moje wypłacić?!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  255. on paź 07, 2018

    Sprawa jak widać została za mieciona pod dywan bo nic się nie dzieje a złodzieje dalej oszukują ludzi malo ludzi oszukali żeby było głośno o nich a człowiek głupi im wierzył na słowo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  256. Natalia on paź 09, 2018

    Czy odzyskał ktoś pieniądze?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  257. Małgorzata on paź 09, 2018

    Witam, wszystkich oszukanych, dziś dostałam z prokuratury pismo o wszczęciu dochodzenia. Także teraz czekać,jeśli chodzi o zwrot pieniędzy to to konto jest nadal zablokowane. Myślę że dopiero co kolwiek ewentualnie ktoś otrzyma zwrot jak namierza oszustów.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  258. ILONA on paź 13, 2018

    Niestety ja nic nie dostałam i wątpię żebym odzyskała pieniądze które im wpłaciłam człowiek stary a głupi jest a tacy to wykorzystują jak jest w potrzebie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  259. Kasia on paź 15, 2018

    A brał ktoś może pożyczkę w lan.egroupe

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  260. on paź 22, 2018

    Uwaga na firmę kredyt4you dostałem taka sama umowę jak od powerkredyt chcą 145 zł zabezpieczenia takie same metody jak powerkredyt

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  261. Ania on paź 22, 2018

    Tez od nich dostalam żadnych danych nie podaja widac dalej dzialaja.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  262. Małgorzata on paź 23, 2018

    Ja dziś dostałam pozytywną decyzję z łatwapozyczka i chcą 1700 zł ubezpieczenia przed wypłata pożyczki. No masakra jutro zadzwonię do mojej śledczej że taka umowę dostałam i By to sprawdziłi czy to nie ci sami oszuści zanim się zwiną

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads