Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



255 Odpowiedzi

Ikaa Kredyt Opinie – ikaakredyt.com (152 Opinie)

Zapytany przez: finanfox 1275 odsłon , , ,
Pośrednicy


www.ikaakredyt.com opinie – Ikaa Pożyczka Opinie

 

UWAGA

PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z OPINIAMI NA TEMAT POŻYCZKI IKAA KREDYT PRAWDOPODOBNIE MAMY TU DO CZYNIENIA Z OSZUSTWEM

 

Ikaa Kredyt Opinie i Pożyczka oraz forum

Ikaa Kredyt Opinie i Pożyczka oraz forum

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:Pośrednictwo Kredytowe I Ubezpieczeniowe, 2.Fhu "Ikaa " Pio
tr Cieślicki"
Strona www:www.ikaakredyt.com lub ikaakredyt.pl
e-mail:
Adres:33-100 Tarnów
KRS:
NIP:
REGON:
Kontakt - Telefon:
Pośrednik ?TAK
Gdzie trafiają dane:Pośrednictwo Kredytowe I Ubezpieczeniowe, 2.Fhu "Ikaa"
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta- pożyczki przez internet
- pośrednictwo pożyczkowe
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem

Ikaa Kredyt Opinie

Wszystkie opinie można przeczytać w komentarzach. Nowe opinie odnośnie www.ikaakredyt.pl prosimy także zamieszczać niżej w komentarzach pod tekstem. Dziękujemy za wszystkie zamieszczone opinie. Jednocześnie prosimy o zachowanie odpowiedniego poziomu debaty również nie używanie wulgaryzmów takie komentarze będą usuwane a użytkownicy banowani.

ikaakredyt.com opinie

 


Wyszukane przez:
  • ikaakredyt com
  • ikaa kredyt com
  • ikaakredyt
  • ikaakredyt com opinie
  • ikaa kredyt

255 Odpowiedzi



  1. Magda on sie 03, 2018

    Dostałam Kredyt długo się ale warto

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Adam Kowal on sie 03, 2018

    Czekałem parę dni ale warto mam zadłużenie w bik a dostałem 20tys na spłatę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Maciek on sie 03, 2018

    Złożyłem dwa dni temu wniosek dostałem sms i dziś dostałem potwierdzenie Pożyczki.I już mam na koncie

    Koleżanka też składała czekała 10 dni na pożyczkę też jest wszystko okey tylko trzeba się uzbroić w Cierpliwość.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Martyna on sie 03, 2018

    czy ktoś dostał pożyczkę i wpłacał zabezpieczenie? proszę o informacje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Iwona on sie 03, 2018

    Ja zapłaciłam w poniedziałek i dziś dostałam kasę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Jurek on sie 03, 2018

    -Iwona- a można jakos skontaktować się z Panią żeby porozmawiać jak to przebiegło?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Robert on sie 03, 2018

    Chętnie tez porozmawiam i dowiem się jak to wyglądało.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Robert on sie 03, 2018

    -Jurek- a czy z tobą jest szansa się skontaktować ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Jurek on sie 03, 2018

    -Robert- podaj mi swonego mejla to napisze do Ciebie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Robert on sie 03, 2018

    erte.concept@gmail.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. Robert on sie 03, 2018

    Nie wiem czy się pokaże bo jest zblokowane…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Robert on sie 03, 2018

    Erte.concept

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. Robert on sie 03, 2018

    Gmail

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. Robert on sie 03, 2018

    Jurek czy udało się odczytać adres mailowy?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. Iwona on sie 04, 2018

    To mój emaiol iwona.jesmian@onet.pl
    Mogę odpisać jak to przebiegło.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Iwona on sie 04, 2018

    To mój emaiol iwona.jesmian-onet.pl
    Mogę odpisać jak to przebiegło.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. Iwona on sie 04, 2018

    Nie mogę tu wpisać małpy dlatego dałam Myślik :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. Robert on sie 06, 2018

    Nie wpłacacie żadnych pieniędzy, jest to wyłudzenie !!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Janek on sie 06, 2018

    Ja zrobiłem i jakoś dostałem.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. Robert on sie 06, 2018

    To proszę o kontakt

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. Paula on sie 06, 2018

    Witam. Chce znać szczere opinie. Czy ktoś naprawdę dostał od nich pożyczkę? Bo mam wrażenie ze zostałam oszukana. W mejlu piszą mi jedno doradca mówi mi drugie?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. Paula on sie 06, 2018

    Panie Robercie mogę prosić o kontakt bo wydaje mi się ze jesteśmy w podobnej sytuacji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  23. KAMA on sie 06, 2018

    Bardzo Was prosze niech ktos mi powie czy naprawde dostal od nich pozyczke ,bo wplacilam 1000 zli zaczynam sie denerwowac

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  24. KAMA on sie 06, 2018

    Pani paulo prosze o kontakt moj mail to kama743@interia.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  25. Kaśa on sie 06, 2018

    Ja miałam umowę że do 7dni wypłacą i wypłacili Kredyt po 8 dniach.
    Też się denerwowałam ale poczekałam bo co miałam zrobić i jest ok.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  26. KAMA on sie 06, 2018

    Mam pytanie Pani Kasiu czy czekajac dzwonila Pani do nich?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  27. Robert on sie 06, 2018

    791520185
    Proszę o kontakt SMS

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  28. Kaśa on sie 07, 2018

    Tak dzwoniłam chyba dwa razy i czekałam. Też się denerwowałam ale się doczekałam nie miałam wyboru bo nigdzie indziej nie dostałam pożyczki.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  29. Adamus on sie 07, 2018

    Ja też czekałem 8dni chyba i dostałem kasę. Robert wszystkich prosisz o kontakt co Ci to da poczekaj każdy czeka.
    Też nie było mi to na rękę żeby czekać ale w banku nie mam czego szukać.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  30. Miki on sie 07, 2018

    Ja czekałam 7dni i już zaczęłam się denerwować a okazało się że komornik zablokował mi śerodki na końcie. Dogadałam się i jest ok.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  31. KAMA on sie 07, 2018

    Miki kiedy skladalas a kiedy dostalas przelew na konto? Jak dlugo to trwalo?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  32. KAMA on sie 07, 2018

    Ludzie nie wiem co to za firma ale smierdzi to oszustwem ,nagle nikt nie odbiera telefonu .Wplacilam 1000 zl i nie moge sie z nimi skontaktowac .Jesli faktycznie ktokolwiek dostal od nich pieniadze prosze o kontakt

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  33. Miki on sie 07, 2018

    Dostałam Kredyt jakieś dwa tygodnie temu Ciężko się tam dodzwonić mają dużo ludzi chyba ja jak nie mogłam się dodzwonić to pisałam e-mail.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  34. izabelek on sie 07, 2018

    Witam, wczoraj wpłaciłam zadatek. Niestety dzisiaj nie odebrali tel. a teraz tel. jest wylączony. Nie odpowiadają na miale. Czy coś jest nietak?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  35. KAMA on sie 07, 2018

    Ne oodpowiadaja ani na moje telefony ani na maile .Do momentu kiedy jeszcze nie wplacilam tego tysiaca to kontakt byl z nimi natychmiastowy a teraz nie ma nic .Narazie czekam mam w umowie siedem dni jesli nie zglaszam na policje o wyludzenie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  36. KAMA on sie 07, 2018

    Izabelek mnie sie wydaje ze padlysmy ofiarami oszustow bo kazda firma udzielajaca kredytow odbiera tel i jest z nimi jakis kontakt a tym wystarczy tylko wplacic i juz ich nie ma

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  37. Marek on sie 07, 2018

    Ja tam nie wydzwaniałem czekałem mam umowę więc się nie boję i dostałem.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  38. Miki on sie 07, 2018

    Ja Też nie dzwoniłam Tylko czekałam Nie robiłam siebie Wariatki.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  39. Adaśś on sie 07, 2018

    Ja Tam dzisiaj dostałem Kasę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  40. Iza on sie 07, 2018

    Ja Czekałam 10dni i dostałam.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  41. Iza on sie 07, 2018

    Też Nie mogłam się dodzwonić ale czekałam.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  42. Iza on sie 07, 2018

    Trzeba pisać e-mail jak nie odbierają i czekać.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  43. Magda on sie 07, 2018

    Ja Dostałam i też czekałam A co miałam Zrobić jak w Banku nie mam czego szukać.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  44. bolo on sie 07, 2018

    Nie wpłacajcie tam żadnej kasy bo i tak nic nie otrzymacie wpłaca się zadatek 1000 zł a potem nic sie nie otrzymuje i kontakt się urywa

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  45. Kamil43 on sie 07, 2018

    Naciągacze jedni co chwila powstają takie firmy i po prostu wyłudzają zadatki zaraz znikną i tak w kółko powstanie nowa strona www

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  46. Iwona on sie 07, 2018

    Ja tam jestem im wdzięczna Fakt że trochę długo to trwa ale wole poczekać i mieć spokój.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  47. kosynier on sie 07, 2018

    brak kontaktu od 10 dni z nimi po wpłacie kasy chyba ktoś mnie oszukał :(

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  48. Iwona on sie 07, 2018

    To niby czemu ja dostałam.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  49. Kamil on sie 07, 2018

    Iwona, ile czekałaś na przelew?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  50. Iwona on sie 07, 2018

    około 7dni.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  51. KAMA on sie 07, 2018

    Iwona cos Ty mi sie wydajesz za bardzo idealna ,Tak spokojnie czekalas i zadnych nerwow i wogole ?Zadzwon do kazdej jednej firmy pozyczkowej w jednej chwili odbieraja a tutaj nie wiadomo o co chodzi .Chce kontaktu z kims kto naprawde dostal od nich pieniadze moze wtedy uwierze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  52. KAMA on sie 07, 2018

    Do kosyniera .Pytanie dzwoniles do nich ?Mailowales?Czy przez te 10 dni zero wogole zadnego kontaktu?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  53. izabelek on sie 07, 2018

    Kama kiedy mija Ci 7 dni? Mi mija w poniedziałek 13 sierpnia. Proponuje byc w kontakcie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  54. Iwona on sie 07, 2018

    A co miałam zrobić krzyczeć czy co jak jestem w bik tak jak wszyscy co miałam zrobić po bankach latać i wstyd sobie robić.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  55. KAMA on sie 07, 2018

    Izabelek termin mi mija w ten piatek i jesli do tego czasu nie bede miala przelewu zglaszam to na policje i nie bede sie cyrtolic bedziemy w kontakcie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  56. izabelek on sie 07, 2018

    Kama – ok – to czekam na informacje od Ciebie – będę tu zaglądała

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  57. Miron on sie 07, 2018

    Ja czekałem 14dni A na umowie miałem 7dni już wysłałem że nic z tego bo też nie odbierali telefonu dwa dni.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  58. KAMA on sie 07, 2018

    Iwonko to powiedz mi dlaczego skoro kilka osob do ciebie pisalo na maila to nokomu nie odpowiedzialas? Zdzwonilas sie z tymi osobami i zadnego kontaktu z Toba oprocz tego tutaj .Nie latam i nie krzycze poprostu zbieram informacje i nie bede siedziec i czekac bezczynnie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  59. KAMA on sie 07, 2018

    Miron jesli dobrze rozumiem to dostales pieniadze? Po tych czternastu dniach?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  60. Miron on sie 07, 2018

    Tak po 14 dniach

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  61. Kamil on sie 07, 2018

    Miron, można do Ciebie maila napisać?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  62. KAMA on sie 07, 2018

    Podaje Coi moj mail kama743@interia.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  63. Anka on sie 07, 2018

    Prosze niech ktos napiszę czy jak dostal potwierdzenie wyslania pozyczki czy ja dostał??

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  64. KAMA on sie 07, 2018

    Nie przymuja na stronie maili podaje swoj tel601445008

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  65. Kamil on sie 07, 2018

    Ja dostalem potwierdzenie, na ktorym byla data ksiegowania dzisiejsza, czyli defacto 7 dni od umowy (data zlecenia czwartkowa). Jak nie bedzie przelewu do konca dnia, to znaczy, ze to przekret.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  66. KAMA on sie 07, 2018

    Do Anki kiedy skladalas ?Jak dlugo juz czekasz ?Jak jeszcze udalo sie mi do nich dodzwonic to obiecali mi wyslac potwierdzenie ale tylko tyle ze obiecali to bylo wczoraj i nic nie mam jak narazie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  67. KAMA on sie 07, 2018

    Kamil daj znac prosze Cie bardzo czy dostales czy to faktycznie przekret?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  68. Katri on sie 07, 2018

    U mnie tak jak u pana Kamila, dostałam potwierdzenie przelewu w piątek z dziesiejszą datą księgowania. Także ja również czekam do końca dnia..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  69. Aneta on sie 07, 2018

    Masakra jakaś… już sama nie wiem czy to prawda czy przekret

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  70. Kamil on sie 07, 2018

    Katri, w jakim masz banku konto?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  71. KAMA on sie 07, 2018

    Katri jak dlugo czekalas?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  72. Aneta on sie 07, 2018

    Czy ktoś z was jest z okolic Krakowa ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  73. Przemo on sie 07, 2018

    Przyjmują na stronie maile tylko komentarze takie idą do moderacji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  74. Katri on sie 07, 2018

    Bank bnp, ja w czwartek złożyłam dostałam pozytywne rozpatrzenie po tym kontakt telefoniczny, w piątek dostałam potwierdzenie przelewu po godz 17 i czekam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  75. jano on sie 07, 2018

    Maile możecie podawać tak admin(at)example.com itp (at) = @

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  76. Zuza on sie 07, 2018

    Wczoraj rano im przelała. Obiecali dziś wypłacić i zapewniali IŻ pieniadzebeda najpóźniej w środę. Czekam…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  77. Aneta on sie 07, 2018

    Ja ciagle się waham czy im to wpłacić, poczekam aż ktoś dostanie o ile dostanie dzisiaj

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  78. Kamil on sie 07, 2018

    Zuza, pod jaki nr tel dzwonilas

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  79. Stefanek on sie 07, 2018

    Nie wplacajcie nic coś mi to śmierdzi ładnym oszustwem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  80. Zuza on sie 07, 2018

    Telefon 69870 1418 tam dzwonię i rozmawiałam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  81. Aneta on sie 07, 2018

    Ja dzwoniłam tez pod ten numer. Telefonicznie wyglada wszystko ok

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  82. Karol on sie 07, 2018

    Witam, potwierdzenie przelewu dostaje się SMS em? Bo ja wpłaciłem pieniądze w piątek i nadal nic nie dostałem…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  83. Tobiasz on sie 07, 2018

    Mi tez obiecali do dzisiaj

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  84. KAMA on sie 07, 2018

    Katri daj znac czy dostalas ten przelew?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  85. Tobiasz on sie 07, 2018

    Dostaliscie potwierdzenie przelewu od nic z Boś Banku???

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  86. KAMA on sie 07, 2018

    Do Karola .Czy dzwoniles do nich?Masz jakis kontakt?Ja wplacilam w piatek i do dzis nie mam nic nawet na maile nie odpisuja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  87. Karol on sie 07, 2018

    Tak dzwoniłem i bez kontaktu na e-maila też nie odpisali. Tez wpłacałem w piątek i dzisiaj miałem dostać przelew ale żadnego potwierdzenia zlecenia przelewu itd nie dostałem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  88. KAMA on sie 07, 2018

    Cos mi sie wydaje ze to oszustwo i to wielkie ,czekam do piatku i ide na policje zglosic wyludzenie .Normalne firmy sie tak nie zachowuja .Tym bardziej ze nie ma z nimi zadnego kontaktu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  89. Tobiasz on sie 07, 2018

    Dokladnie jeszcze podaja swoje wszystkie dane podpisana umowe i potwierdzenie przelewu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  90. KAMA on sie 07, 2018

    Ludzie niech ktos w koncu powie ze dostal od nich jakis grosz bo nie chce utopic kolejne tysiac zl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  91. Tobiasz on sie 07, 2018

    Chyba nikt nie dostal i juz nie dostanie cos mi sie wydaje ze to jakis knyf … te potwierdzenia przelewu sa chyba podrobione.. bo jezeli jest zapisana data ksiegowania 7sierpien to 7 sierpnia musi byc na koncie a ze po 10 dniach tak jak wczesniej ktoskto pisal

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  92. Karol on sie 07, 2018

    A to potwierdzenie przelewu przychodzi SMS em?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  93. KAMA on sie 07, 2018

    Pisze do wszystkich ludzi ktorzy wplacili tym zlodziejom pieniadze poczekajcie siedem dni bo tyle jest w umowie i idzcie na policje zgosic wyludzenie w koncu ich dopadna

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  94. Tobiasz on sie 07, 2018

    Mi na emeila przeslali

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  95. KAMA on sie 07, 2018

    Nie wiem kto pisal wczesniej takie bzdury o przedluzonych przelewach ale byc moze podstawieni naciagacze .Nic konkretnego .Tobiasz piszesz o potwierdzeniu nikt nie dostal zadnego potwierdzenia ,tylko jakies dziwne papiery z przedluzonymvprzelewem .Przelew to przelew jest najpozniej w ciagu dwoch dni

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  96. KAMA on sie 07, 2018

    co Ci na maila przeslali?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  97. Karol on sie 07, 2018

    Aha to jeszcze nie dostałem. A siano wpłynęło?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  98. KAMA on sie 07, 2018

    Tobiasz co Ci przyslali na maila ?Potwierdzenie przelewu?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  99. KAMA on sie 07, 2018

    Karol badz w kontakcie i zagladaj na strone bo oboje wplacalismy w piatek wiec zobaczymy .Daj znac jesli cokolwiek bedziesz od nich mial

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  100. Karol on sie 07, 2018

    Ok bede zaglądać i dam znać napewno,jak u Ciebie też się coś pojawi to napisz.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  101. Maciej on sie 07, 2018

    Ja dziś dostałem kasę A miałem dostać w piąteķ.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  102. KAMA on sie 07, 2018

    Dzisiaj po dwudziestym drugim bezskutecznym telefonie do nich dostalam maila .Cytuje :nie jest pani sama i tyle nic wiecej

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  103. KAMA on sie 07, 2018

    Maciej ile czekales? Konkretnie napisz cos wiecej dzwoniles do nich?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  104. Karol on sie 07, 2018

    To nic trzeba czekać do piątku.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  105. Tobiasz on sie 07, 2018

    Dostalem potwierdzenie przelewu od nich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  106. Katri on sie 07, 2018

    Znalazłam numer tel danej firmy przez panoramę firm, dzwoniąc tam usłyszałam od Pana w tel proszę Pani to jest oszustwo taka firma istnieje ale nie zajmuje się kredytami wiec jeżeli doszło do wyłudzenia proszę się zgłosić na policję, tutaj nie ma żadnych kredytów.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  107. KAMA on sie 07, 2018

    W takim razie nie czekam do piatku tylko jutro ide zglaszam na policje wyludzenie i Wam radze to samo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  108. KAMA on sie 07, 2018

    Tak na marrginesie znalazl sie jakis Maciej ktory ni stad ni zowad dostal kase od nich ,dziwne

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  109. Tobiasz on sie 07, 2018

    Pewnie jest podlozony

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  110. Aneta on sie 07, 2018

    Ja wczoraj dzwoniłam na tem nr stacjonarny i dowiedziałam się ze sprawa już jest zgłoszona na policję i żebym tez się udala

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  111. Tobiasz on sie 07, 2018

    Nie rozumiem jaka firma podaje swoje wszystkie dane i robi ludzi w konia masakra jakas

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  112. KAMA on sie 07, 2018

    Karol nie czekaj tylko zglos zlodziei bo nie ma na co czekac

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  113. KAMA on sie 07, 2018

    Tobiasz znasz powiedzenie ze polak potrafi a na kim najlepiej zarobic na ludziach takich jak my ktorzy sa wdupie i jak to sie mowi tonacy brzytwy sie chwyta .Mi juz wystarczy zglosilam dzisiaj do banku a jutro ide na policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  114. Kasia on sie 07, 2018

    Słuchajcie też złożyłam wniosek jednak póki co przelewu nie robiłam mam kilka nr do nich 664 079 978 z tego nr dostaje SMS od nich , a przez ten nr rozmawiałam z jakąś babka o tej umowie 787851970

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  115. Aneta on sie 07, 2018

    Ja mam zupełnie inne numery telefonów

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  116. Tobiasz on sie 07, 2018

    Dostal ktos wogole potwierdzenie przelewu od nich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  117. Karol on sie 07, 2018

    Ja nic nie dostałem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  118. Tobiasz on sie 07, 2018

    Ja dostalem ale przelewu i tak jeszcze nie dostalem choc byl do dzisiaj

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  119. Kasia on sie 07, 2018

    Słuchajcie teraz tak czytam że na email pisze ze pożyczka zostanie nadana po zaksięgowaniu tej kwoty, nadana a wysłana to 2 różne znaczenia tak jak z paczką nadana dziś a dostarczona za kilka dni może tak to działa już sama nie wiem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  120. Karol on sie 07, 2018

    To zobacz jutro i daj znać co i jak.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  121. Tobiasz on sie 07, 2018

    Ja tez poczekam do jutra bo co mi pozostaje.. dostalem potwierdzenie przelewu odnich chyba ze jest fałszywe

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  122. Kasia on sie 07, 2018

    W sumie większość pozyczkodawcow zabezpieczenia pobiera od kwoty kredytowej

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  123. Tobiasz on sie 07, 2018

    Tak ale mogliby chociaz odebrac tel albo odpisac

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  124. Aneta on sie 07, 2018

    Jak ktoś z was dostanie kasę piszcie a jak nie to trzeba będzie to zgłaszać jak najszybciej

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  125. Tobiasz on sie 07, 2018

    Ja tez juz nie wiem niektorzy dostali jedni nie dostali juz sam nie wiem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  126. kosynier on sie 07, 2018

    sprawdziłem NIP:7342595566
    na ppuslugi.mf.gov.pl/

    Wyszło że poprawny

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  127. Tobiasz on sie 07, 2018

    Jest ktos taki ktory moze potwierdzic ze otrzymal gotowke

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  128. Michal on sie 07, 2018

    Ja takze skladalem wniosek ale nie wyslalem im kasy, umowa zawiera bledy i jest jednostronna. Raz mowi ze kwote odbioru potwierdza sie podpisaniem umowy a dalej ze kase wysla po zaksięgowaniu zadatku i w terminie 7 dni. Nie zawiera niezbednych elementow i zapisow

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  129. Michal on sie 07, 2018

    Na dodatek widze ze co chwile na forum pojawiaja sie ludzie duchy ktore otrzymaly niby kase a nie potrafia tego udowodnic. Ponadto jezeli jest potwierdzenie przelewu znaczy ze bank przyjal zlecenie do realizacji. Tzn ze pieniadze powinny dotrzec na inne konto max nastepnego dnia. ( wysylka z BOŚ BANKU) a jezeli ktos pisze ze otrzymal kase po terminie 7 dni to z KC umowa jest niewazna i o ile takie pieniadze otrzymal nie ma prawnego obowiazku wywiaznia sie z wczesniejszych zapisow umowy.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  130. Zuza on sie 07, 2018

    Musimy się zmobilizować i zgłosić to na policję. Każdy z nas ma nr konta Pana na którego to przekazaliśmy pieniążki.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  131. Zuza on sie 07, 2018

    NIP,regon ok. Jedynie konto BOŚ jest z oddziału częstochowskiego.Dziwne dlaczego nie z Tarnowa.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  132. Tobiasz on sie 07, 2018

    Zuza dostalas potwierdzenie przelewu od Piotra Cieślickiego

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  133. Zuza on sie 08, 2018

    Nie ale sprawdzałam wpisując nr jego konta w moim banku i wyświetliło mi się IŻ konto dot. Oddz. Częstochowa Bos

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  134. Tobiasz on sie 08, 2018

    Oj bedzie chyba afera i to spora

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  135. Aneta on sie 08, 2018

    Zuza ale w Częstochowie pod tym adresem jest zupełnie inna firma, ja tam dzwoniłam- również nazywa się ikaa.
    Właściciel zgłosił już sprawę na policję

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  136. Tobiasz on sie 08, 2018

    Ale jaki wlasciciel

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  137. Zuza on sie 08, 2018

    Kurczę dziewczyno oni są z Tarnowa i tak też masz napisane w umowie.Jedynie co dziwne to konto mają w Oddz. CZĘSTOCHOWA.NIP,REGON OK.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  138. Aneta on sie 08, 2018

    Sory chciałam napisać w Tarnowie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  139. Przemo on sie 08, 2018

    Tak w Tarnowie pod tym adresem jest auto myjnia o nazwie “Ikaa” to chyba nikt nie ma złudzeń że to jest oszustwo ktoś podszył się pod tą firmę i udziela kredytów

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  140. Aneta on sie 08, 2018

    Właściciel tez się tak nazywa

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  141. izabelek on sie 08, 2018

    on ma wpisaną w działalność również mechanikę samochodową z tego co widziałam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  142. KAMA on sie 08, 2018

    Napisalam maila do tych zlodziei ze zadam natychmiastowego zwrotu moich pieniedzy i nie zadnej reakcji Ludzie to jest przekret zaraz ide na policje ,nie sie co ludzic

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  143. izabelek on sie 08, 2018

    Kama u Ciebie minęło juz 7 dni?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  144. on sie 08, 2018

    Ja niestety wplacilem im zaliczke a z tego co czytam to chyba zostalem oszukany. Nie wiem co teraz robic. Co radzicie? Czy ktos dostal od nich pieniadze? Od 2 dni nikt nie odbiera telefonu ode mnie…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  145. Przemo on sie 08, 2018

    Anonim spróbuj zadzwonić z innego numeru może się dodzwonisz

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  146. on sie 08, 2018

    A czy ktos moze potwierdzic ze dostal od nich pożyczkę? Poradzcie mi co mam zrobic zglaszac sprawe na policje czy nie?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  147. Zuza on sie 08, 2018

    To jest oszustwo zamilkli.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  148. on sie 08, 2018

    A czy ktos zglaszal juz sprawe na policje?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  149. Paula on sie 08, 2018

    Proszę Państwa nie czekajmy idźmy na policję jeszcze dzisiaj to zwykle oszustwo numer jest nieaktywny tzn wyłączony nikt nie odpisuje. Ja idę dzisiaj nie czekam. Rozmawiałam już z jedna Panią ona tez idzie dzisiaj. Zróbmy coś z tymi skurw***

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  150. Zuza on sie 08, 2018

    Może najlepiej zgłosić to na policji w Tarnowie. Tam podjadę i zaczną od razu działać. A jak sprawa dojdzie dalej to pokrzywdzeni się zdołają i już.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  151. Zuza on sie 08, 2018

    Kto pierws_ zacznie może podać stronę za pomocą której się kontaktujemy i zaczynamy działać.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  152. finanfox on sie 08, 2018

    Pani Zuzo rozumiemy Pani rozgoryczenie lecz proszę nie mieszać naszego serwisu w te sprawy dzięki naszemu serwisowi była Pani w stanie dowiedzieć się o oszustwie wiec troszeczkę zrozumienia i na pewno wiele osób uchroniliśmy przed wpłata “zadatku” Z Poważaniem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  153. on sie 08, 2018

    Czyli co to jest na sto procent oszustwo? Nie mam sie co ludzic?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  154. Zuza on sie 08, 2018

    A co z tymi którzy wplacili. PROSIMY O JAKAŚ INFORMACJE ZE FIRMA NIE SOLIDNA I OSZUKUJE I WYLUDZA PIENIĄDZE. PROSZĘ COŚ ZROBIC

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  155. finanfox on sie 08, 2018

    Pani Zuzo my jesteśmy tylko serwisem co zbiera opinie ludzi o instytucjach finansowych i pożyczkach pozabankowych jak można przeczytać w komentarzach każdy ma prawo wyrazić swoja opinie i jak widać staramy się dać każdemu wypowiedzieć. Od ustalania takich szczegółów czy firma oszukuje ludzi czy wyłudza pieniądze są inne organy Policja, Prokuratura itp chyba jest to zrozumiałe.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  156. Paula on sie 08, 2018

    Czy mogłabym prosić o kontakty do ludzi oszukanych? Wybieram się zaraz na policję mój nr tel 510605056 proszę się odzywać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  157. on sie 08, 2018

    691300357

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  158. KAMA on sie 08, 2018

    Do Izabelek nie minelo mi te siedem dni ale nie ma na co czekac to oszusci .Kobieto nie masz co liczyc na pieniadze W ciagu godz ide na policje i wszystkim radze to samo bo moze jeszcze jest troche czasu zanim sie zwina zlodzieje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  159. KAMA on sie 08, 2018

    Do finafox To teraz macie opinie ludzi ze to oszusci i zlodzieje .Uwazam i nie tylko ja ze jako strona zbierajaca opinie powinniscie cos z tym zrobic .Poniewaz Wy tez wyjdziecie na nie solidnych i nie doinformowanych Chyba ze wolicie zeby Wasza strona byla postrzegana za taka na ktorej mozna kazda bzdure wpisac

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  160. Karol on sie 08, 2018

    531558059

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  161. finanfox on sie 08, 2018

    Do KAMA Ostrzeżenie zostało już zamieszczone na stronie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  162. Tobiasz on sie 08, 2018

    724609426

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  163. Cezary on sie 08, 2018

    573339458

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  164. Zuza on sie 08, 2018

    Dlaczego z strony zniknął NIP i REGON.
    Nieczyste zagranie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  165. finanfox on sie 08, 2018

    Został usuniety ponieważ nie wiadomo do kogo należy nie można oczerniać innych firm które mogą być właścicielami tych numerów NIP czy REGON tak samo adres innej firmy z Tarnowa oto co do pewności że oszukuje jest tylko że strona ikaakredyt.com Pozdrawiam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  166. daniele on sie 08, 2018

    też dostałem potwierdzenia przelewu dzisiaj jest ostatni dzień i powinno być kasa ale mam zły przeczucie jutro wam pisze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  167. Tobiasz on sie 08, 2018

    Daniele wyslesz mi bo ja tez dostalem chcialbym zobaczyc czy sa takie same diabelx666@gmail.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  168. Tobiasz on sie 08, 2018

    Wyslesz mi potwierdzenie tez dostLem i chce porownac diabelx666@gmail.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  169. Michal on sie 08, 2018

    Nie czekajcie do konca teminu wplaty. Mozecie sie nie doczekac a dodam ze macie 14 dni wedlug KC na odstapienie od kazdej umowy cywilnoprawnej wiec zegar tyka. Ja tez bylem blisko wplacenia zadatku ale sie powstrzumalem. Nie jestem pewny ale zgloszenie sprawy na policje czy prokurature wrazie braku mozliwosci kontaktu z “oszustem” takze rozwiazuje umowe

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  170. on sie 08, 2018

    Ja nie dostalem zadnego potwierdzenia. Dodatkowo po rozmowie z pewna pania ktora zglosila juz sprawe na policji wiem ze blokuja nasze numery bo z innych numerow normalnie jest sygnal. Ja zglaszam sprawe jutro na policje dzisiaj po prostu nie dam rady

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  171. on sie 08, 2018

    Do daniele czy moglbys mi przeslac na e-maila skan tego potwierdzenia?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  172. Zuza on sie 08, 2018

    Proszę Pana ale zostawił Pan nazwę Firmy. Mam wątpliwości czy Pan do końca jest w porządku. Skoro Nie ma pewności co do wiarygodności Firmy to Po prostu jako osoba odpowiedzialna nie podaje się takich informacji a teraz likwiduje się wybiórczo.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  173. finanfox on sie 08, 2018

    Proszę Panią informacje były podane ze strony ikaakredyt.com i jak Pani chce to może sobie je tam sprawdzić. A jeżeli okazało się że są przypuszczenia iż mogą być podane dane firm które mogą nie mieć nic z tym oszustwem wspólnego to naszym obowiązkiem jest usunąć nieprawdziwe dane i zareagować.

    Proszę również zapoznać się z regulaminem naszego serwisu:
    https://finanfox.pl/regulamin/
    Jeżeli się Pani z nim nie zgadza proszę o opuszczenie tej strony www.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  174. on sie 08, 2018

    518731781 tez zostalam oszukana

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  175. on sie 08, 2018

    To sa na pewno oszusci. Rozmawialem z pania ktora wnioskowala o 10000 a potwierdzenie przelewu dostala na 30000 nie ma co czekac wszyscy na policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  176. KAMA on sie 08, 2018

    Zglosilam to na policje i sie tym zajma a jesli nie to byc moze bede musiala zakladac sprawe z powodztwa cywilnego ,ja sie na tym nie znam ale jedno wiem wyludzenie to art286 kk i jest scigane z urzedu jako przestepstwo gospodarcze ale musi nas bys wiecej bo policja w Polsce tez czasami jest oporna

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  177. Paula on sie 08, 2018

    Chyba sporo osób się wybiera. Ja tez byłam przyjęli zgłoszenie. W poniedziałek jeszcze mam donieść SMSy od nich i pozwolę jeszcze zanieść nasze komentarze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  178. Paula on sie 08, 2018

    Może niech każdy z nas spróbuje zadzwonić do Tarnowa na komendę wtedy będą mieli wszystko w jednym miejscu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  179. Asia on sie 08, 2018

    Ja dziś wyslalam zabezpieczenie Ale że nie byłam w stanie całości.zgodzili się na połowę.a resztę po wyplacie kredytu.
    Wszystkie osoby które.twierdzą że zostały.oszukane skladaly.wniosek kilka dni temu,a jak wiadomo chwilę trzeba czekać na otrzymanie gotówki. Osoby które opiniowaly.wczesniej napisały.że otrzymaly.gotówkę więc nie panikujcie.
    Ja.rozmawiałam z tą Pania i mi.tłumaczyła.że umowa.jest obowiązująca i.że zabezpieczenie jest warunkiem otrzymania.kredytu. pytałam więcej….osoba pan Piotr to.osoba prywatna która udziela pozyczek,żadna instytucja. To jest pożyczka prywatna więc musi.się zabezpieczyc, dodatkowo.wspomnę,że warunki.kredytu są bardzo.dobre
    Jeśli kazdy z Was zaczął by.udzielać.pożyczek prywatnych.umowa wygladala by tak.samo i zabezpieczenie też byście.brali….to.są normalne.sprawy.
    A.że czeka się długo ..no.tak.bo malo ludzi pracuje w biurze,nie.ogarniaja ilości bo.dają.pożyczki na dobrych warunkach i trza czekac na wypłaty bo.to nie instutucja z ogromnym.kapitałem
    Spokojnie…..w dzisiejszych.czasach.może i są wyłudzenia ale nie w przypadku ich gdzie podają wszystko co trzeba,swoje dane.itp
    Przecież osoba.prywatna nie inwestuje tyle w reklamy,współpracowników,i inne rzeczy
    Zalecam.spokoj…kilka osób już dostalo kase wiec luz

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  180. on sie 08, 2018

    Do Asia zyj dalej w zludzeniu oni nawet juz telefonu nie odbieraja i maja go wylaczony

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  181. Asia on sie 08, 2018

    Oni mają gdzieś wasze maile i telefonu bo.nie są od tego aby uspokajac dziennie ludzi dając takie warunki kredytu i dając pozyczki ludziom z fatalnym bikiem i zajęciami komorniczymi
    Ludzie obudzcie się !
    Gdybym.to były wyłudzenia nie.zgodzili by się abym.wyslala tylko połowę zabezpieczenia bo takich jak jest milion.którzy zapłacą całość

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  182. KAMA on sie 08, 2018

    Asia nie sciemniaj ze maja tyle ludzi ze nie moga tel odebrac ,jak czytam Twoje bzdury to az mna telepie .Odbieraja tel od nowych klijentow i w dalszym ciagu wyludzaja zabezpieczenia .Do kilkunastu osob z ktorymi sie zdzwonilam nie maja czasu odebrac czy nawet odpisac na maila Asia idz zrob badania na inteligencje i nie mieszaj ludziom w glowach bo takich jak Ty ludzi duchow jest kilka na tej stronie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  183. Asia on sie 08, 2018

    A tele nie odbierają oraz maili bo pracują do 17.00 i to nie.instutucja która ma rzeszę pracujących konsultantów 24 h
    Prywatne pozyczki tak wyglądają

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  184. Asia on sie 08, 2018

    Kama ma ostrego agresora
    To przykre…
    Szkoda że nie rozumiecie tematu
    To prywatny gość który daje ludziom pożyczki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  185. KAMA on sie 08, 2018

    Do Pauli Niestety jest rejonizacja i musisz zglaszac tam gdzie mieszkasz .Wiec mysle ze nawet jesli zadzwonimy do Tarnowa to nie zareaguja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  186. Asia on sie 08, 2018

    Sama czekam..dziś wplacilam kasę wiec zaden ze mnie duch

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  187. Asia on sie 08, 2018

    Sama czekam..dziś wplacilam kasę wiec duchem nie jestem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  188. Asia on sie 08, 2018

    Nie mają włączonego telefonu
    Zresztą gdyby to.zrobili to jak by przyjmowali kolejne zgłoszenia :)
    No.chyba że dla każdego klienta mają osobny.indywidualny numer który potem blokuja,to fizycznie nie możliwe ;)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  189. Asia on sie 08, 2018

    Ah i jeszcze jedna kwestia wszyscy zgłaszający na Policje to osoby z wnioskami z aktualnych dni więc zalecam chwilę cierpliwości

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  190. on sie 08, 2018

    Ja powinienem dostac do jutra pieniadze ktorych nie dostalem Asiu. Asiu to powiedz mi dlaczego dzisiaj caly czas maja wylaczony telefon? Nie bylo nawet sygnalu jak do nich dzwonilem oczywiscie w godzinach ich pracy czyli od 9 do 17

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  191. Paula on sie 08, 2018

    Ja osobiście dzwonię od dwóch dni na numer z którego kontakowali się ze mną i od dwóch dni włącza mi się poczta? Dziwne prawda? Zweryfikowałam również potwierdzenie które od nich otrzymałam w oddziale BOŚ banku Pani z banku mnie wyśmiała jak to zobaczyła. Warunki no naprawdę świetne i właśnie skoro pożycza jako osoba prywatna to samo to wydaje mi się dziwne. Wiec Pani Asiu z całym szacunkiem niech nam Pani nie wciska już kitow. Na potwierdzeniu u mnie widnieje data księgowania 8 sierpnia. Wiec nie Sądzę abym otrzymała jakie kolwiek pieniądze i samo to ze od każdego z nas wzięli inna kwotę pozostawia wiele do życzenia

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  192. Paula on sie 08, 2018

    A jeżeli chodzi o godziny pracy tych Państwa to skoro pracują 9-17 to dlaczego pierwsza wiadomość otrzymałam od nich w niedziele a SMS ze wniosek został Zaakceptowany w środku nocy ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  193. KAMA on sie 08, 2018

    Paula masz racje we wszystkim bardzo bym chciala zebys sie mylila bo nadzieja umiera ostatnia ale niestety to wszystko jest zbyt grubymi nicmi szyte Jesli chodzi o nowych luddzi sa nowe telefony wiem bo zlozylam wniosek jeszcze raz i wyslali mi sms z innym nuerem tel a Asia to albo jest podstawiona albo tak naiwna wzieli polowe zabezpieczenia tak to normalne bo dla zlodziei i oszustow kazdy grosz sie liczy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  194. KAMA on sie 08, 2018

    Do Asi dla Twojej informacji w poniedzialek byl ostatni kontakt moj z nimi kiedy odebral jakis pan i powiedzial ze natychmiast mi wysyla potwierdzenie przelewu i ze przelew juz poszedl .Dziewczyno na logike to sa bzdury i jedno wielkie zlodziejstwo .Na tej stronie sa ludzie ktorzy maja problemy z kasa wiec te zlodzieje wyciaja ludziom byc moze ostatnie grosze z kieszeni .To jest najgorsze skur….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  195. Tobiasz on sie 08, 2018

    Macie racje Asia jest podstawiona… ja mialem date ksiegowania przelewu do wczoraj i kicha nic niema

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  196. Tobiasz on sie 08, 2018

    Asia a i jesli wplacilas zadatek to wierz mi ze jutro oni beda dla Ciebie nieosiągalni

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  197. KAMA on sie 08, 2018

    Tobiasz kiedy zglaszasz na policje?bo z tego co wiem to jak narazie tylko Paula i ja zglosilysmy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  198. KAMA on sie 08, 2018

    Co do Asi pisze te bzdury zeby wzbudzic w ludziach jeszcze resztke nadziei ,po to zeby mogli jeszcze innych zlupic

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  199. Paula on sie 08, 2018

    Nie ma na co czekać Panie i Panowie Ci ludzie maja nasze dane chyba nikt nie chce zeby narobili nam gorszych kłopotów

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  200. Aneta on sie 08, 2018

    Ja mino ze nie wpłaciłam udam się w piątek, mam umowę od nich wiec tez jakiś dowód

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  201. KAMA on sie 08, 2018

    Aneta idz kazda osoba wiecej w takich przypadkach jest przydatna

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  202. Tobiasz on sie 09, 2018

    Dzis ide na policje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  203. daniele on sie 09, 2018

    niestety dziś też idę do policji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  204. daniele on sie 09, 2018

    Tobiasz też miałem data księgowania na 07 i nic z tego wyrolowali nas

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  205. Paula on sie 09, 2018

    Ja miałam wczorajsza datę księgowania i tez nic. Byłam wczoraj na policji i miałam się zgłosić w poniedziałek ale pójdę jutro

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  206. Zuza on sie 09, 2018

    Jest umowa i od momentu podpisania umowy 7 dni.Wowczas można dopiero zgłosić.Osoby które mają przekaz z BOŚ Banku proszę podejść do placówki banku BOŚ i sprawdzić autentyczność przekazu.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  207. KAMA on sie 09, 2018

    Zuza bylas w Bos banku?Sprawdzalas?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  208. KAMA on sie 09, 2018

    Niestety ja nie dostalam zadnego potwierdzenia ani zadnych dokumentow oprocz tej lewej umowy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  209. Zuza on sie 09, 2018

    Nie bo ja nie mam żadnego dokumentu oprócz umowy. Więc zwracam się do wszystkich którzy mają potwierdzenie przelewu z BOS

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  210. on sie 09, 2018

    Ja mam potwierdzenie jest falszowane ale jeszcze nie minelo 7 dni

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  211. Paula on sie 09, 2018

    No to jeżeli zostaną namierzeni to pewnie zarzuci się im nie tylko wyłudzenie ale i pare ładnych paragrafów znajdzie się na nich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  212. on sie 09, 2018

    Oby. Dla skur**** nie ma litosci nie ma litosci dla skur***!!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  213. Krzysztof on sie 09, 2018

    Zaakceptowali wniosek i kwota zabezpieczenia jaką zawołali miała być 1% wartości pożyczki teraz już wiem że przelanie im kasy to był błąd (wypłata poszła w pi***u)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  214. Krzysztof on sie 09, 2018

    Najgorsze jest to, że wyciągają kasę od ludzi którzy mają problemy finansowe ich reklama powinna być POMAGAMY LUDZIOM ZADŁUŻONYM ZADŁUŻYĆ SIĘ JESZCZE BARDZIEJ

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  215. daniele on sie 09, 2018

    bylem w policji i zglosilem oszustwo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  216. izabelek on sie 10, 2018

    czy ktoś z tu obecnych dostał od nich pozyczkę? Albo minął mu termin 7 dni?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  217. on sie 10, 2018

    Mi minal termin 7 dni ale nic nie otrzymalem

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  218. KAMA on sie 10, 2018

    izabelek idz na policje i nie licz na to ze cokolwiek od zlodziei dostaniesz nikt nie dostal .Wystarczy wplacic pieniadze i kontakt sie urywa a ci co twierdza ze dostali sa podstawienia tak jak ostatnio Asia

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  219. Zuza on sie 10, 2018

    Czy ktoś dostal pieniążki.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  220. daniele on sie 10, 2018

    Zuza zgłoś wyłudzenie niema co czekać juz

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  221. Anonim on sie 10, 2018

    Niestety ich strony już nie ma
    Ikaakredyt.com

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  222. Zuza on sie 10, 2018

    Zglosilam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  223. KAMA on sie 10, 2018

    jest ich strona ikaa kredyt opinie na drugiej stronie po ikea ,jeszcze lupia skur….

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  224. Kara on sie 10, 2018

    NO WIĘC JA NAPISZĘ tak 7sierpien miał być przelew zaksięgowany jest juz 10 i nie ma przelewu mam potwierdzenie boś bank z racji tego że nie dostałam pieniędzy zadzwoniłam wczoraj do mojego banku wysłałam potwierdzenie i dziś usłyszałam że to oszustwo ponieważ mój bank wygenerowal do boś meila zostało sprawdone wszystko i nie było takiego przelewu w pon odbiorę pismo z banku mojego że przelew ten nie został wykonany ze wszystkim idę na policję i też brak kontaktu z ikaa

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  225. Paula on sie 11, 2018

    Ile osób zgłosiło już na policję? Ktoś wie coś więcej coś mu podpowiedzieli na policji?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  226. Zuza on sie 11, 2018

    Jesteśmy wszyscy głupcy. DOROSLI A DALIŚMY SIĘ NABRAĆ.MAM WĄTPLIWOŚĆ CZY WSZYSCY POKRZYWDZENI UDAJĄ SIĘ NA POLICJĘ.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  227. Paula on sie 11, 2018

    Bardzo możliwe ze nie, ważne aby nas było chociaż kilka osób. Wątpię ze odzyskam jakie kolwiek pieniądze ale w tej chwili boje się o swoje dane w ktorych są posiadaniu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  228. Zuza on sie 11, 2018

    Jaka cisza mało komentarzy.Ludziska głowę w piasek.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  229. Paula on sie 11, 2018

    Ja tam nie odpuszczę chociaż wątpię ze odzyskam pieniądze

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  230. Karol on sie 11, 2018

    Ja w poniedziałek też idę zgłosić sprawę na policję. Poczekałem do aż minie 7 żeby mnie nie odesłali i tyle.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  231. Zuza on sie 11, 2018

    A co u Asi.przepadla.szczesliwa może dostała pieniazki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  232. Aneta on sie 13, 2018

    Strona internetowa przestała już istnieć

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  233. Kara on sie 13, 2018

    Ludki w ja dziś odebrałam z banku pismo w którym mam dowód bna to że to jest oszustwo ponieważ nikt taki jak na potwierdzeniu nie wykonał mi przelewu na daną kwotę którą mi udzielili. Ja z Umówa oraz potwierdzeniem że wysłałam zadatek jak i pismem z banku jutro zgłaszam oszusta na policję bo dziś już nie zdążyłam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  234. Zuza on sie 14, 2018

    Brawo następna osoba się zdecydowała. W grupie siła.Moze nam się uda w co wątpię.Piszcie na jakim etapie jesteście.Informunmy się i przestrzegamy kolejne osoby.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  235. izabelek on sie 14, 2018

    do wczoraj mieli termin – ciasza – dzisiaj idę na policję. Już wszystko mam przygotowane. Dam znać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  236. Tobiasz on sie 14, 2018

    Uwaga oszusci z Ikaa podaja sie teraz na szybki kredyt 24h

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  237. izabelek on sie 14, 2018

    dostałąm dzisiaj sms z szybkikredy24 ze udzielono mi 10 tys zł mam zapłącić tylko za polisę – chyba faktycznie to Ci oszuści – wsponę to dzisiaj policjantowi. Ktos z Was też dostał sms z szybkikredyt24?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  238. on sie 14, 2018

    Tak ja dostalem. Koszt polisy to 99 zl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  239. izabelek on sie 14, 2018

    właśnie wróciłam z policji – zgłosiłam sprawę. Mam nadzieje, ze złapią oszustów. Moze jak będzie nas więcej to policja da radę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  240. Paula on sie 15, 2018

    Tez dostałam to na bank oni bo tez takie śmieszne oprocentowanie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  241. Zuza on sie 15, 2018

    Trzymajmy się razem,informujemy.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  242. Paula on sie 16, 2018

    Jeżeli ktoś będzie coś wiedział z Policji to proszę pisać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  243. Kara on sie 20, 2018

    Ja zgłosiłam w zeszłym tygodniu na policję sprawdzają kolesia . I tez dostałam wiadomość z szybki kredyt 24 że przyznano mi 10 tys śmieszne to że nie aplikowalam o to i że trzeba 99zl zapłacić hah odrazu o tym wspominaliśmy na policji gdyż dostałam to jak tam byłam ! Oszutci bekna za to ja nie odpuszcze aż znajdą tego typa!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  244. Paula on sie 27, 2018

    U mnie narazie nic szukają

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  245. Paula on sie 27, 2018

    Pani Karo ile Pani straciła jeśli można wiedzieć

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  246. Zuza on sie 28, 2018

    Cisza. Nic się nie dzieje ale w sieci oszustów się namnozylo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  247. Kara on sie 29, 2018

    Ja zaplacilam te zabezpieczenie kredytu 1250 zł dostałam od nich nawet potwierdzenie z banku co było tzn samoróbka .

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  248. finanfox on wrz 15, 2018

    Witam

    Podobne oszustwo zostało ujawnione może komuś się przydać kontakt z innymi oszukanymi dlatego wklejam linka:

    https://finanfox.pl/59122/power-kredyt-opinie/

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  249. on wrz 17, 2018

    A dostał ktoś zwrot pieniędzy

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  250. Małgorzata on wrz 19, 2018

    Nie nikt nie dostał zwrotu, tylko z dwie osoby które miały to szczęście że już była zablokowane konto ich

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  251. Zuza on wrz 20, 2018

    Kolejny oszust to in kredyt który życzy sobie 99 zł za identyfikację konta.Uwazajcie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  252. Krzysztof on wrz 23, 2018

    Potwierdzam, Inkredyt vel Sabina Bist też do mnie przysłało, że już mam przyznane 15 tysi z niewiarygodnie niską ratą 280zł

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  253. Zuza on wrz 24, 2018

    To są oszuści.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  254. Zuza on wrz 25, 2018

    Czy jest na nich sposób. Przecież można i namierzyć.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  255. Krystyna on paź 29, 2018

    Wplacilam kwote przed pozyczkową juz 2 tydzien nie ma zadnej odpowiedzi nie odpowiadają na meile czyste oszustwo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads