Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



45 Odpowiedzi

Centrum Kredytowe Opinie centrum-kredytowe.net

Zapytany przez: finanfox 422 odsłon , , ,
Inne


www.centrum-kredytowe.net Opinie klientów – Centrum Kredytowe NET

 

Centrum Kredytowe Opinie

Centrum Kredytowe Opinie forum

 

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:Pożyczka Dolnośląskie Centrum Finansowe Sp z o o
Strona www:centrum-kredytowe.net
e-mail: bok@centrum-kredytowe.net
Adres:Rychtalska 11
50-304 Wrocław
KRS:0000554215
NIP:8943061574
REGON:361329298
Kontakt - Telefon:Nr telefonu:​ 71 750 90 52
Nr fax: 71 750 90 53
Pośrednik ?
Gdzie trafiają dane:
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem

Centrum Kredytowe Opinie

Wszelkie opinie można przeczytać w komentarzach. Nowe opinie odnośnie www.centrum-kredytowe.net prosimy także zamieszczać poniżej w komentarzach pod postem. Dziękujemy za wszystkie zamieszczone opinie. Równocześnie prosimy o zachowanie należytego pułapu debaty oraz nie używanie wulgaryzmów takie komentarze będą wyrzucane a użytkownicy banowani.

centrum-kredytowe.net opinie forum

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinei o www.centrumkredytowe.net
Ocena autora:
11stargraygraygraygray

Wyszukane przez:
  • centrum kredytowe net
  • bok centrum kredytowe
  • bok centrum kredytowe net
  • centrum kredytowe net opinie

45 Odpowiedzi



  1. Kinga on paź 01, 2018

    Oszuści

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Renata on paź 02, 2018

    Oszuści. Podszywaja się pod firmę, której już nie ma. Chcą pieniądze za ubezpieczenie ponad 800 zł gdzie nie mają umowy. Umowa kredytowa oszukana. Zgłaszam do prokuratury.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Teresa on paź 02, 2018

    Dlaczego to robicie tez zgłaszam

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. M on paź 04, 2018

    Też zgłaszam. Dziewczyny proszę o kontakt

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. M on paź 04, 2018

    Kto jest właścicielem centrum? Zróbmy pozew zbiorowy proszę dziewczyny o kontakt na e maila

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Renata on paź 04, 2018

    Gdzieś się tam przewinęło nazwisko właściciela na necie i że firma zawiesiła działalność w czerwcu. Fajnie by było gościa znaleźć i go powiadomić że się podszywaja pod jego firmę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Renata on paź 04, 2018

    Pisze, że Lisowski Zbigniew, pojawia się też Grabecka Bożena jako wspólnik ale tel. nie ma.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Ala on paź 04, 2018

    A wpłacił im ktoś za to ubezpieczenie? I co dalej nie odbierał tel.? Wpisują błędny nr. konta do umowy.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Ala on paź 04, 2018

    Ciekawe czy ich znajda ale nr. tel. muszą mieć zarejestrowany.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Iwona on paź 04, 2018

    Na Rychtalskiej 11 gdzie była firma ta Grabecka ma teraz Skup Złomu.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. Wiola on paź 04, 2018

    Pani Grabecka, wspólnik w byłej firmie centrum kredytowe net ma teraz pod tym adresem skup złomu. Nr. tel. 506567898.Dzwonimy?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Aneta on paź 04, 2018

    Kurde.. Naprawdę oszustwo?? Dziewczyny ratunku wpłaciłam.. Ta kwotę. Co teraz robić?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. Kamila on paź 05, 2018

    Witam tez zostałam oszukana jeżeli ktoś coś wie proszę o kontak na meila kamilka1816@o2.pl ja wpłaciłam prawie 1900zl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. Wiola on paź 05, 2018

    A przeczytałaś umowę? Dane miałaś dobrze wpisane? Nr. konta też? Zadzwoń do pana, zobaczymy co ci powie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. Ma on paź 05, 2018

    Co to oznacza że to jest oszustwo czy u Was minęło już te 14 dni roboczych?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Ela on paź 05, 2018

    Nie minęło bo ja nie wpłaciłam bo odrazu się zorientowałam, że to bzdura. Po pierwsze ubezpieczenie ma być na firmę ubezpieczeniowa a nie na Centrum kredytowe net, które już nie istnieje od czerwca bo tam jest teraz Skup złomu po drugie błędne dane w umowie i nr. konta też źle wpisany, pewnie celowo.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. Aga on paź 05, 2018

    Są na liście ostrzeżeń firm, które wyludzaja dane i przedpłaty.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. M on paź 05, 2018

    Witam. Czy u Was tak samo inwestor to Aleksander Parfeńczuk?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Ma on paź 05, 2018

    Tak

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. Aga on paź 05, 2018

    Taa i Marcin Lange – agent tylko jaka firmę ubezpieczeniowa reprezentuje, gdzie to ubezpieczenie????? Na Centrum, bzdura!!!! Na Warte, PZU itd… ale jakiś agent z centrum…????? Bzdura

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. Ola on paź 05, 2018

    Noo i Lange agent od ubezpieczenia a kwit do wpłaty ubezpieczenia imieniny na Parfenczuka. To gdzie tu logika. Oszustwo!!! Nie wpłaciłam.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. Ola on paź 05, 2018

    Miałam wpisane źle konto bankowe na umowie,poczatek był dobry ale końcówka już nie. Napisałam do nich, że jak mi chcą przelać kasę jak mam złe konto w umowie wpisane i się już nie odezwali

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  23. M on paź 05, 2018

    Sam nie wiem. Poprostu to jest dziwne. Jeśli by ktoś. Skorzystał i wiedział że jest tak jak powinno być proszę o informację. Szukam wszędzie o Nich ale ciężko jest

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  24. Teresa on paź 05, 2018

    Ja ide do radcy prawnego tez stracilam duża kwotę z bierzemy sie i wszyscy załóżmy sprawe tak nie może być.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  25. Teresa on paź 05, 2018

    Czy ktos byl juz na policji z na tych dziadów i złodzieji?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  26. Ola on paź 05, 2018

    Samo dzwonienie tam było dziwne. Na normalnej infolini mówią gdzie się dodzwoniles i że zaraz się połączysz z konsultantem albo odrazu się laczysz i ktoś się przedstawia. Ja tam dzwoniłam cały dzień był sygnał i nikt nie odbierał albo było odrzucane połączenie. Napisałam więc do nich maila, że co to za infolinia co odrzuca połączenia i że dzwonie cały dzień i nic. Odpisali mi po dwóch godzinach, że mają dużo wniosków ale ze oddzwaniaja. Zadzwoniłam za chwilę i odebrał jakiś facet, nie przedstawił się i mówił bardzo cicho, jakby w tle

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  27. Aga on paź 05, 2018

    Trzeba uważać co się pisze bo oni mogą czytać te maile i sami odpisywać. Dwie osoby mi się tu nie podobają. Mogą się podszywac aby się dowiedzieć co jest grane

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  28. Aga on paź 05, 2018

    Może trzeba zadzwonić do tego Lisowskiego – prawdziwego właściciela i poinformować go, że złodzieje się podszywaja pod jego firmę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  29. Ann on paź 05, 2018

    Czy dostał ktoś pieniądze na konto po przelewie na ubezpieczenie?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  30. Wi on paź 05, 2018

    Chyba nikt nie dostał ale jest banda i nie ma kto z nimi porządku zrobić!!!! A może ktoś zna kogoś uczciwego co udziela prywatnych pożyczek?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  31. Wi on paź 05, 2018

    Byliście na policji?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  32. Ann on paź 06, 2018

    Czy ktoś dostał pieniądze na konto po wplaceniu ubezpieczenia?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  33. Teresa on paź 06, 2018

    Spoko stracilam trochę ale więcej w dedektywa wlozylam cos mam zaplaco nam wszystkim obiecuję ja nigdy sie nie poddaje.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  34. Teresa on paź 06, 2018

    Popełnili błąd ale nie wiedzą jaki chlopski z P….. A mi pomogli maja wtyki swoje.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  35. Teresa on paź 06, 2018

    A o dedektywie nie wspomne ja nie spalam teraz on nie będzie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  36. Teresa on paź 06, 2018

    Trzeba takie chwasty niszczyc kto jest za tym

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  37. Mirosław on paź 10, 2018

    Proszę o informację czy powstał już jaki kolejek wniosek zbiorowy do sądu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  38. Ann on paź 10, 2018

    Czy ktoś dostał pieniądze po wpłacie na ubezpieczenie?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  39. Ka on paź 12, 2018

    Znacie kogoś, kto nie jest oszustem? Znalazł ktoś jakiegoś uczciwego pozyczkodawce?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  40. Ma on paź 12, 2018

    Kto zaplacil to zlozcie w banku o zwrot przelewu podajac powod oszustwo i nastepnie zglosic to do prokuratury pieniadze trafily na rachunek prokuratura ma dostep do kont kamer kamer w bankomatach szybko ich zlapia i dostana za to do 10lat i jeszczd beda musieli zwrocic i zaplacic odszkodowanie dobra ustawa weszla w tamtym roku

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  41. Zu on paź 13, 2018

    Uważajcie też na firmę Super Finanse. com to też oszuści!!! Nr. tel. 732921720.Dostalam oferty pożyczek. Chciałam się dopytać o kilka rzeczy i dzwonie pod w.w numer a jakiś burak się drze halo!!! To ja się pytam do kogo się dodzwonilam a on, że pomyłka to ja na to, że myślałam że do firma pozyczkowa a on jakie pozycki (seplenił) jakie pozycki, żadne pozycki coś ty i się rozlaczyl.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  42. Marzena on paź 15, 2018

    Witam ja też zostałam oszukany przez tą firmę i mało tego wpłaciłam na ubezpieczenie 1900 zł czy jest jakiś zbiorowy wniosek do sądu..

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  43. Teresa on paź 18, 2018

    Witam czy ktoś zgłaszał do banku ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  44. Aglicia on paź 19, 2018

    Tez zostałam oszukana

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  45. T on paź 21, 2018

    Witam czy ktoś zgłosił już na policję i czy wiadomo już coś w tej sprawie?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads