Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



44 Odpowiedzi

lan-egroupe.com Opinie

Zapytany przez: finanfox 811 odsłon ,
Inne


Lan Egroupe Com Opinie

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:LAN EGROUPE COM
Strona www:lan-egroupe.com
e-mail:
Adres:
KRS:
NIP:
REGON:
Kontakt - Telefon:
Pośrednik ?
Gdzie trafiają dane:
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem
Pożyczka lan-egroupe.com Opinie

Pożyczka lan-egroupe.com Opinie

Pożyczka chwilówka lan-egroupe.com Opinie

Jakiekolwiek opinie można zobaczyć w komentarzach. Nowe opinie odnośnie Lan Egroupe Com prosimy także zamieszczać pod spodem w komentarzach pod postem. Dziękujemy za jakiekolwiek zamieszczone opinie. Jednocześnie prosimy o zachowanie właściwego poziomu dyskusji i nie używanie wulgaryzmów takie komentarze będą usuwane a użytkownicy banowani.

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinia
Ocena autora:
11stargraygraygraygray

Wyszukane przez:
  • www lan-egroupe
  • contact@lan-egroupe
  • lan egroupe opinie
  • lan-egroupe opinie
  • opinie o firmie lan egroupe com

44 Odpowiedzi



  1. Kasia on wrz 27, 2018

    Czy ktoś brał tu pożyczkę i dostał ????

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Marek on paź 04, 2018

    Tez jestem ciekaw czy ktoś brał u nich pożyczkę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Waldemar on paź 11, 2018

    Właśnie otrzymałem pożyczkę na moje konto.
    jesteś naprawdę niezawodny.
    dzięki tobie. Niech cię Bóg błogosławi. Spłacam zgodnie z umową.

    możesz się z nimi skontaktować. są poważne

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. yhy on paź 11, 2018

    jakoś mi się nie wydaje aby byli rzetelni i prawdziwi…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. 555 on paź 11, 2018

    niech się wypowie osoba która brała dostała kredyt i najlepiej pozostawi kontakt do siebie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Kasia on paź 15, 2018

    A czy ktoś jeszcze oprócz Pana Waldemara dostał tu pożyczkę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Kasia on paź 15, 2018

    ???????

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Kasia on paź 15, 2018

    Halo czy ktoś może udzielić mi odpowiedź

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Joanna on paź 21, 2018

    witam. czy oni naprawdę pozyczaja pieniądze? czy ktoś tu otrzymał pozyczke?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. 71 on paź 23, 2018

    Nie składajcie u nich wniosku, bo to oszuści.
    Złożyłam wniosek i chociaż wydawało mi się to trochę podejrzane wpłaciłam 145 zł na wykupienie weksla. Miała to być jedyna opłata.Za dwa dni przyszedł następny mail podobno finalizujący. Sporządzeniem umowy miał się zająć notariusz,na którego konto należało wpłacić około 1400 zł za jego usługę. Postanowiłam sprawdzić pana notariusza zamieszkałego w Paryżu. Kiedy wpisałam jego nazwisko i imię,okazało się,że to francuski 19 letni piłkarz.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. 71 on paź 23, 2018

    Przepraszam,u nich nie wpłacałam nic. 145 zł wpłaciłam w firmie kredyt for you i kontakt się urwał. Widocznie zadowalają ich takie kwoty, ale od ziarnka do ziarnka…

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Marek on paź 24, 2018

    Poprostu banda złodziej naciagaja najpierw opłata notariusza 318 euro puzniej wysyłają umowę podpisujesz i dostajesz meila że do zapłacenia jest jeszcze ubezpieczenie kredytu 970 euro i obiecują że jak zapłacisz to to otrzymasz pożyczkę na konto śmiech na sali nic nie dostaniesz bo nagle teraz bank chce gwarancję bankową 1780euro niby zwrotną ale już nie przelałem bo zajazylem o co chodzi nie dajcie się podejść ten pan notariusz niby jakiś Konate Ibrahim konto ma w Bułgarii hahaha kurwa mac jaki ja byłem glupi przelewajac im te pieniądze. Nie dajcie się ludzie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. monikà on paź 25, 2018

    witam,
    Mam pożyczkę.
    są bardzo poważne.
    Zapłaciłem notariuszowi 1378 PLN. w ciągu 2 dni przyszła moja pożyczka.
    35 tysięcy złotych.
    Jestem z nich szczęśliwy.
    są niezawodne.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. beata on paź 25, 2018

    Miałem też pożyczkę.
    150000 złotych, które muszę spłacić po 117 miesiącach.
    Zapłaciłem notariuszowi i podpisałem umowę.
    moja pożyczka pojawiła się kilka dni później.
    oni są moim Bogiem !!! :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. sylwia on paź 25, 2018

    są naprawdę profesjonalni.
    szybka reakcja i bezpieczeństwo.
    Dostałem pożyczkę od pana, on też jest bardzo miły i zrozumiały.
    Niech Bóg ich błogosławi

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Kasia on paź 25, 2018

    A dlaczego pani Monika Beata i Sylwia piszą w formie męskiej

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. Kasia on paź 25, 2018

    ??????

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. Kasia on paź 25, 2018

    Kiti25@buziaczek.pl pani beato proszę o kontakt na maila

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Kasia on paź 25, 2018

    Kasieńko1234@internat.pl pani beato proszę o kontakt na maila

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. Kasia on paź 25, 2018

    Przepraszam źle mi słownik napisał Kasienka1234@internat.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. Kasia on paź 25, 2018

    Kasienka1234@internat.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. Kasia on paź 25, 2018

    Kasienka ma być źle mi słownik napisał

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  23. Kasia on paź 27, 2018

    Czy ktoś tu bywa na tym forum

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  24. Marek on paź 28, 2018

    Pani Monika Kasia i Beata nieźle kłamiecie to jest jedno wielkie oszustwo kłamiecie jak. Nagle pojawiły się opinie wszystkie w jeden dzień a przez długi długi czas nie było żadnej opinii śmiech na sali jak dzwonie i pisze do nich to tylko jedna proszę zapłacić gwarancję bankową 1780 euro paranoja. A twierdzili że po ubezpieczeniu dostanę pożyczkę żałosne.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  25. Kasia on paź 28, 2018

    Ja mam zapłacić 1200 niecałe ale jeszcze tego nie zrobiłam bo nie wiem czy warto

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  26. Katarzyna on paź 29, 2018

    Dziś rano otrzymałem pożyczkę.
    są bardzo profesjonalne i prawdziwe.
    Początkowo nie wierzyłem.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  27. adrian on paź 29, 2018

    to bardzo realne społeczeństwo.
    moja żona i ja otrzymaliśmy naszą pożyczkę również dzięki nim.
    Są zalecane

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  28. Kasia on paź 30, 2018

    Dalej mnie zastanawia czemu wszystkie panie piszą w formie męskiej np Katarzyna pisze że otrzymałem zamiast otrzymalam czy może mi to ktoś wyjaśnić

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  29. Kasia on paź 30, 2018

    Albo ktoś podszyta się pod te panie żeby było jak najwięcej pozytywnych informacji

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  30. Marek on paź 30, 2018

    Pani Kasiu ktoś napewno się podszywa i podejrzewam że to ten co odpisuje na meila on też tak pisze bo mu tak tłumacz na Google powie hahaha. Nie daj się wciagnac ja zapłaciłem raz 318 euro puzniej 910 euro i miała być pożyczka a teraz chcą jeszcze żebym zapłacił 1780 euro kurwa przez nich mam jeszcze większe długi. Jak pani chce to pokaże na meila pani moje rozmowy do wglądu.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  31. Kasia on paź 30, 2018

    Ok panie Marku proszę wysłać mi to na maila Kasieńko1234@internat.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  32. Kasia on paź 30, 2018

    Wyżej jest poprawny mail bo teraz jak pisze to nie wskakuje :(

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  33. Kasia on paź 30, 2018

    Kiti25@buziaczek.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  34. Marek on paź 30, 2018

    Poszło już na meila.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  35. Kasia on paź 30, 2018

    Dziękuję panie Marku

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  36. Kasia on paź 31, 2018

    Czy ktoś tu się jeszcze może wypowiedzieć na temat tej pożyczki

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  37. Kasia on paź 31, 2018

    Hallo jest tu ktoś

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  38. Paulina on paź 31, 2018

    Witam również zostaliśmy z partnerem oszukani… Wplacilismy im prawie 3000 zł miało być to jako ubezpieczenie kaucja po czym mieliśmy dostać pożyczkę i nagle są następne koszty

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  39. Paulina on paź 31, 2018

    Sprawa zgłoszona już do banku może uda się odzyskać pieniądze aczkolwiek zastanawiam się nad pójściem na policję i zgłoszenie sprawy o wyłudzenie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  40. Kasia on paź 31, 2018

    No proszę coraz więcej ludzi pojawiło się na forum :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  41. Paulina on paź 31, 2018

    Jedno jest pewne… Trzeba coś z tym zrobić… Nie można tego tak zostawić

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  42. Kasia on lis 03, 2018

    Czy ktoś się może jeszcze wypowiedzieć ????

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  43. Paulina on lis 16, 2018

    Jest ktoś jeszcze prócz Pani Kasi i Pana Marka kto został perfum nie oszukany

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  44. Paulina on lis 16, 2018

    Perfidnie *

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads