Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



19 Odpowiedzi

Pomocny Inwestor Opinie pomocnyinwestor.net (22 opinie)

Zapytany przez: finanfox 872 odsłon , , , ,
Informator


pomocnyinwestor.net opinie klientów firmy Pomocny Inwestor forum

 

Pożyczki i kredyty gotówkowe

pomocnyinwestor.net forum internetowe

 

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:Pomocny Inwestor
Strona www:www.pomocnyinwestor.net
e-mail:bok@pomocnyinwestor.net
Adres:
KRS:
NIP:
REGON:
Kontakt - Telefon:
Pośrednik ?
Gdzie trafiają dane:
Kwota Pożyczki
Przedłużenie
WniosekOnline
Logowanie
Oferta
OpinieOpinie dostępne w komentarzach pod artykułem

 

pomocny inwestor opinie

Wszelkie opinie można przeczytać w komentarzach. Nowe opinie odnośnie www.pomocnyinwestor.net prosimy także zamieszczać poniżej w komentarzach pod postem. Dziękujemy za każde zamieszczone opinie. Równocześnie prosimy o zachowanie należytego poziomu debaty i nie używanie wulgaryzmów takie komentarze będą wyrzucane a użytkownicy banowani.

pomocnyinwestor.net opinie klientów firmy i forum

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinia o www.pomocnyinwestor.net
Ocena autora:
11stargraygraygraygray

Wyszukane przez:
  • pomocny inwestor
  • www pomocnyinwestor net
  • bok inwestor opinie
  • pomocny inwestor opinie
  • pomocnyinwestor

19 Odpowiedzi



  1. Ela on lis 28, 2018

    to jest to samo co taniapożyczka – nie dajcie się nabrać

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Roman on lis 30, 2018

    UWAGA na tych oszustów, będą chcieli pieniądze na niby ubezpieczenie lub podobną wpłatę. ŻADNEJ POŻYCZKI NIKT NIE DOSTANIE!!!
    Oszukali już wiele osób na taniapożyczka, wyłudzając pieniądze na niby polisę na ubezpieczenie pożyczki którą mieli wypłacać w ciągu 14 dni, nikt oczywiście żadnej pożyczki nie otrzymał po wpłaceniu pieniędzy na fikcyjną polisę.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Roman on lis 30, 2018

    h t t p s : //www.whois.com/whois/pomocnyinwestor.net

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Bogdan on lis 30, 2018

    Ja czekam na weryfikacje

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Bogdan on lis 30, 2018

    A słyszał ktoś o onfo-sfd niby tam nie pobierają opłat

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Roman on lis 30, 2018

    Weryfikacja zawsze jest pozytywna nawet jak podasz fałszywe dane.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Kasia on gru 01, 2018

    A czy ktoś jeszcze oprócz Pani Krystyny dostał

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Karolina on gru 01, 2018

    Pani Krystyno poproszę o dowód w postaci przelewu, bo nie wierzę. Reklama pisana przez pracowników, nikt tam nie dostał i nie dostanie pożyczki to OSZUSTWO!!!!!!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Bogdan on gru 03, 2018

    A jakie opłaty pobierają bo nie mam zamiaru nic płacić czy w ogóle ktoś coś płacił i ile?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Bogdan on gru 03, 2018

    P.Krystyno i P.Michale ile płaciliście za pożyczkę?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. Bogna on gru 04, 2018

    To na pewno jest oszustwo. Zostałam przez nich oszukana jak działali pod inną nazwą nie pamiętam teraz jaką. Sprawę oddałam do prokuratury…. Niestety cały czas ciągnie się to…. Straciłam ostatnie 800 zł wtedy. Na głupotę moją nie ma rady ale ostrzeżenie dla innych

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Rafał on sty 11, 2019

    A czy ktos słyszał o Rudolf Smid pomocny inwestor

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. Laura on sty 14, 2019

    Tak słyszałam. Dostałam umowę z jego fałszywym podpisem elektronicznym. Oszustwo!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. Miecia on sty 15, 2019

    Pomocy nie wiem co mam robić mają wszystkie moje dane i dokumenty nawet im wysłałam pieniądze za niby ubezpieczenie i nie otrzymałam pieniędzy a na dodatek nie odbierają telefonu i nie odpisują na email pomocy.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. Agnieszka on sty 17, 2019

    A ma ktoś nr telefonu do pomocny inwestor może mają kilka numerów. . Podajcie.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Agnieszka on sty 17, 2019

    Może porównamy nr telefonów. Warto sprawdzic

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. Agnieszka on sty 19, 2019

    Pani Miecio mam taki sam problem u mnie to samo

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. Waldemar on sty 25, 2019

    Podpisałem umowę wpłaciłem na polisę i kontakt się urwał. Ciekawe czy dostanę pieniądze bo 14 dni powoli mija.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Agnieszka on lut 03, 2019

    Panie Waldemarze życzę powodzenia. U mnie kontakt się urwał. Zrobiłam tak jak Pan. Zeru odzewu na meila i brak odbierania telefonu. Jestem ciekawa czy mają jeden numer telefonu czy inny.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads