Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się



12 Odpowiedzi

moja-pozyczka.pl opinie

Zapytany przez: finanfox 3929 odsłon , ,
Forum


mojapozyczka.pl opinie o pożyczkach na raty i kredytach

 

moja-pozyczka.pl opinie

 

Prospekt Informacyjny
Nazwa pożyczkodawcy:Pośrednik
Strona www:moja-pozyczka.pl lub mojapozyczka.pl
e-mail:-------
Adres:-------
KRS:-------
NIP:-------
REGON:-------
Numer telefonu:-------
Pośrednik ?TAK
Gdzie trafiają dane:-------
Minimalna kwota pożyczki:-------
Maksymalna kwota pożyczki:-------
Pieniądze na okres:2 do 36 miesięcy
Możliwość przedłużenia:-------
Wiek pożyczkobiorcy:-------
Pierwsza pożyczka za darmo:-------
Godziny pracy:-------
Wniosek online:-------
Opłata rejestracyjna:-------
Podstawowe warunki:-------
Czy sprawdza bazy/historie kredytową w BIK, KRD, BIG, ERIF, infomonitor itp. ? :-------
Czy dzwoni do pracodawcy ?-------
Umowa :-------
Logowanie przez internet :-------

 

moja-pozyczka.pl opinie

Opinie o stronie prosimy zamieszczać w komentarzach,

Ocena:
Data wystawienia opinii:
Nazwa:
Opinia
Ocena autora:
51star1star1star1star1star

Wyszukane przez:
  • moja pozyczka pl
  • moja pożyczka opinie
  • moja pożyczka
  • moja pozyczka forum
  • moja poyczka opinie

12 Odpowiedzi



  1. Bogusia on cze 30, 2018

    Otrzymał tam już ktoś pożyczkę ? Możecie wyrazić swoje opinie na temat moja-pozyczka.pl ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Jacek on cze 30, 2018

    Ja złożyłem tam miesiąc temu wniosek i mi przyznali pożyczkę ale otrzymałem od AASA dziwne

    +1 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Bodziowo on cze 30, 2018

    Jacek nic w tym dziwnego moja-pozyczka.pl to zwykły pośrednik pożyczkowy i polecają pożyczki instytucji i banków dlatego skojarzyli ciebie akurat z aasa i tam udzielili ci pożyczki a oni zwinęli kasę z polecenia :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Joasia on cze 30, 2018

    A mają tam jakąś firmę co nie sprawdza BIK i KRD ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Kami on cze 30, 2018

    Złóż wniosek a się dowiesz współpracują z wieloma firmami może coś się znajdzie bez BIK czy KRD

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Bogdanowicz on cze 30, 2018

    Jak dla mnie tragedia lepiej korzystać z firm pozyczkowych a nie pośredników którzy liczą sobie marzę za takie polecanie a my za to potem wszystko płacimy

    -1 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Olek on cze 30, 2018

    Ja nie polecam złożony wniosek 2 tygodnie I temu i zero oddewu

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Hames on cze 30, 2018

    Zwykły pośrednik pożyczkowy lepiej składać wnioski bezpośrednio u pożyczkodawców niż przez tą stronę

    -1 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Uka1987 on cze 30, 2018

    A dlaczego tak sądzisz ja złożyłam nie ma m czasu na składanie milionów wniosków i otrzymałam pożyczkę więc chyba o to chodzi by ją otrzymać ?

    +1 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Hermes on cze 30, 2018

    I na takich ludziach jak ty oni zarabiają nic się nie chce samemu a potem płaci się prowizje z kosmosu rób jak uważasz

    -2 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  11. Witold1984 on lip 24, 2018

    Oferta przeciez jest taka sama i prowizji nie placi klient tylko pozyczkodawca…

    +3 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. stefanek on lip 24, 2018

    Dokładnie tak jak pisze Witold prowizje płaci pożyczkodawca wiec klient nie jest obciążony tymi kosztami jak dla mnie można śmiało składać niosek akurat może uda sie cos otrzymać :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



ads