Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się


10 Odpowiedzi

Opinie o Fintia.pl findezia.pl fandia.pl loandia.pl

Zapytany przez: finanfox 368 odsłon , , ,
Inne

Fintia.pl findezia.pl fandia.pl loandia.pl Opinie pożyczki kredyty chwilówki

 

Jakie macie opinie na temat tych stron www.Fintia.pl www.findezia.pl www.fandia.pl www.loandia.pl  ? czy biorą jakąś prowizje za wyszukanie pożyczki na pewno nie robią tego charytatywnie i tak się zastanawiam czy ktoś w ogóle korzystał z ich usług ? Bardzo proszę o jakieś informacje na ich temat bo chciałbym skorzystać z ich usług ale boje się że to kolejni naciągacze w internecie :/

 

Autor:Adam

//List przesłany do redakcji finanfox.pl dołączamy się do prośby kto miał styczność z tymi stronami proszony jest o wypowiedź w komentarzach i pozostawienie opinii

 

 

Fintia.pl findezia.pl fandia.pl loandia.pl opinie pożyczka kredyt chwilówka

Fintia.pl findezia.pl fandia.pl loandia.pl opinie pożyczka kredyt chwilówka

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Opinie o Fintia.pl findezia.pl fandia.pl loandia.pl, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Wyszukane przez:
  • pożyczki pozabankowe płock

10 Odpowiedzi



  1. Karol on maj 12, 2017

    Na pewno jakoś na tym zarabiają i mi się wydaje że mają prowizje od pożyczkodawców za każdego poleconego klienta

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Jolcia on maj 12, 2017

    Po analizie podanych stron zawsze po kliknięciu w “wyslij wniosek” “skorzystaj z porównywarki” zostajemy przeniesieni na porównywarke pożyczek finantro.pl i to jest właściciel tych stron których pełno ostatnio w google adwords

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Kamil on maj 12, 2017

    Wiadomo otrzymują zapłatę za każdego klienta który weźmie pożyczkę

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Jordan on maj 12, 2017

    Nic nowego zwykłe przekierowania na docelową stronę z porównywarką chwilówek w tym wypadku finanfto.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Basia on maj 12, 2017

    Wszystkie podane stronki na jedno kopyto tylko adres www się zmienia :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Basia on maj 12, 2017

    A findezia.pl przekierowuje na chwilowkoland.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  7. Kazek on maj 12, 2017

    A dla mnie fajna sprawa po co składać kilkadziesiąt wniosków i wypełniać podobne wnioski kilkadziesiąt razy jak można wszystko załatwić w jednym miejscu :) polecam sam skorzystałem i jestem zadowolony

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Bogdan on maj 13, 2017

    A ja znalazłem jeszcze jedną podobną strone o adresie http://www.finander.pl działa na tych samych zasadach

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. Kaśka on maj 15, 2017

    Ja znalazłam jeszcze sanditia.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  10. Kaśka on maj 17, 2017

    a i jeszcze finanter.pl

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



Kredyty bez zaświadczeń : Kredyty bez BIK


Kredyt samochodowy, kredyt hipoteczny, kredyt w domu, kredyt konsolidacyjny, pożyczka do domu, pożyczka bez bik, kredyt bez BIK i KRD, Kredyt bez sprawdzania w BIK, Kredyt z komornikiem, Kredyty na remont mieszkania, Gdzie wziąć kredyt, potrzebuje kredytu, kredyt gotówkowy, Katowice, Opole, Gliwice, Rzeszów, Szczecin, Wałbrzych, Śrem, Lublin, Bełchatów