Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się


8 Odpowiedzi

Pożyczka Afila opinie – www.afila.pl

Zapytany przez: Szymon Walczak 15413 odsłon , , , , , ,
Forum

Pożyczka Afila wadze opinie www.afila.pl

Witam wpadłem ostatnio na stronę internetową www.afila.pl i chciałbym wziąć tam pożyczkę. Bardzo potrzebuje dużego zastrzyku gotówki ponieważ już mam kilka pożyczek i chciałbym je spłacić jedną pożyczką i mieć jedna stałą rate. Korzystał ktoś z pożyczki Afila ? na stronie www.afila.pl piszą iż można pożyczyć kwotę do 300 tyś złotych lecz tak duża suma nie jest mi potrzebna potrzebuje około 15 tysięcy złotych na 3 lata. A i jeszcze jedna sprawa nie wiecie czy Afila sprawdza historię w bazach BIK ? KRD czy ERIF ? to jest bardzo istotne bo z racji tego iż mam kilka pożyczek chwilówek to mam złe wpisy w tych bazach i teraz koło się zamyka :/ dodam iż zarabiam około 2,5 tyś zł miesięcznie więc mogę spokojnie spłacać miesięczną ratę. Dziękuje za wszystkie opinie i podpowiedzi hmm a jak nie pożyczka w Afila to gdzie polecacie ?

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.9/5 (15 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +1 (from 5 votes)
Pożyczka Afila opinie - www.afila.pl, 3.9 out of 5 based on 15 ratings
Wyszukane przez:
  • afila opinie
  • afila pl opinie
  • afila pl
  • afila
  • afila pozyczki

8 Odpowiedzi



  1. Archero on cze 16, 2015

    Także trafiłem na tą stronę internetową i także potrzebuje szybko pieniędzy. Tak więc dołączam się do pytania i czekam na wasze opinie dotyczące pożyczki Afila

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Aleksandra Kucharska on cze 16, 2015

    hmm ostatnio sporo się reklamują w necie a nie wiecie czy afila sprawdza BIK ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Jan Kamiński on cze 16, 2015

    już doś długo ta firma jest na rynku i niestety chyba sprawdza informacje w bazach BIK KRD Czy erif bo dostałem odmowę :/

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Fabian Ziółkowski on cze 16, 2015

    A nie wiem bo mi się wydaje że to jedna i ta sam forma co bilingo.pl finanis.pl itp spójrzcie na ich adresy to samo ;)

    O bilingo zresztą możecie przeczytać tu :
    https://finanfox.pl/23497/pozyczka-chwilowka-bilingo-opinie-www-bilingo-pl/

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Czorny88 on cze 16, 2015

    Adres pożyczki Bilingo to:
    Finato.pl
    biuro@finato.pl
    ul. Świętokrzyska 30
    00-116 Warszawa

    A pożyczki afila.pl to:
    Afila.pl
    Świętokrzyska 30
    00-116 Warszawa

    Więc chyba to ta sama firma tylko inne adresy stron i troche grafika przerobiona hmm a wsumie tekst taki sam słowo w słowo

    +1 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 0 Votes



  6. Ela on lis 09, 2016

    To firmy krzaki. Nie można dodzwonić się do nich, albo konsultanci nie mogą odebrać, albo nr jest nieobsługiwany. Szkoda tylko, że przelewy weryfikacyjne też sobie nie zablokowali i koszą prawie po 10 zł za pseudo weryfikacje. A później cisza, żadnego odzewu czy wniosek rozpatrzony pozytywnie, czy negatywnie.

    +1 Głosów Łapka w górę 2 Votes Łapka w dół 1 Votes



  7. Inez on lis 14, 2016

    Też wpłaciłam kasę i nie mam odpowiedzi -czy dostanę kredyt!!!

    +1 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. asasas on sty 14, 2017

    oni nic nie pozyczaja na 100%

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes


Dodaj komentarz



Kredyty bez zaświadczeń : Kredyty bez BIK


Kredyt samochodowy, kredyt hipoteczny, kredyt w domu, kredyt konsolidacyjny, pożyczka do domu, pożyczka bez bik, kredyt bez BIK i KRD, Kredyt bez sprawdzania w BIK, Kredyt z komornikiem, Kredyty na remont mieszkania, Gdzie wziąć kredyt, potrzebuje kredytu, kredyt gotówkowy, Katowice, Opole, Gliwice, Rzeszów, Szczecin, Wałbrzych, Śrem, Lublin, Bełchatów