Witaj. Zaloguj się or Zarejestruj się

Pożyczka Chwilówka Extra Portfel forum i opinie klientów o firmie www.ekstraportfel.pl

 

Udzielającym pożyczki chwilówki na strone www.extraportfel.pl jest firma Creamfinance Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie  ul. Puławska 111B, o numerze KRS 0000453034, reprezentowana przez Ansviesulis Matiss.

Jakie warunki należy spełnić aby otrzymać chwilówkę w extraportfel.pl ?

– należy być obywatelem Rzeczpospolitej Polskiej przebywającym w kraju

– należy mieć ukończone 23 rok życia

– posiadać aktualny i aktywny dowód osobisty

– wypełnić i złożyć wniosek na stronie www.extraportfel.pl

– decyzja o przyznaniu pieniędzy powinna nadejść w kilka minut po jego złożeniu

Jak złożyć wniosek o chwilówkę Extra Portfel ?

– aby złożyć wniosek należy wejść na stronę pożyczkodawcy

– należy wybrać kwotę oraz okres spłaty pożyczki a następnie kliknąć „Weź pożyczkę”

– kolejnym etapem będzie wypełnienie wniosku

– po kilku minutach weryfikacji dostaniesz e-mail oraz SMS z decyzją o przyznaniu bądź odrzuceniu aplikacji

Czy o pożyczkę ExtraPortfel mogę starać się tylko przez internet ? Jest jakaś inna możliwość złożenia wniosku np. pocztą czy też w biurze stacjonarnym ?

Nie, nie ma możliwość złożenia wniosku poprzez tradycyjną pocztę czy też w biurze stacjonarnym ponieważ takiego firma nie posiada. Dlatego też jeżeli chcesz skorzystać z oferty musisz wypełnić i przesłać swoje zgłoszenie przez internet.

Pierwszy raz korzystam z Chwilówki Ekstra Portfel ile mogę pożyczyć ? O jaką maksymalną kwotę mogę się starać ?

Jeżeli jesteś nowym klientem firmy to możesz starać się o maksymalną kwotę chwilówki w ekstraportfel.pl. Po otrzymaniu twojej aplikacji firma oceni twoją zdolność i ustali maksymalną kwotę jaką jest w stanie ci udzielić.

Na jaką kwotę mogę liczyć od chwilówki Ekstra Portfel ?

Kwota o jaką możesz się starać to od 100 do nawet i 3500 złotych

 

strona www.extraportfel.pl

chwliówka Extra Porftel Opinie

 

Na jaki okres udzielana jest chwilówka EkstraPortfel ?

Pożyczki udzielane są na 5 do 45 dni z możliwością przedłużenia okresu spłaty zaciągniętego zobowiązania.

 Mam problemy finansowe i okazało się że nie będę mógł spłacić pożyczonych pieniędzy w wyznaczonym terminie. Czy jest możliwość przedłużenia okresu spłaty pożyczki Extra Portfel ?

Tak, jest możliwość przedłużenia okresu spłaty o kolejno 10, 20, 30 czy 45 dni w tym celu należy zalogować się do swojego panelu klienta na stronie www.extraportfel.pl i wybrać opcję przedłużenia oraz przelać kwotę za przedłużenie nie później jak w dniu upływającego terminu spłaty.

Złożyłem wniosek o uzyskanie pieniędzy. Ile będę czekał na odpowiedź ?

Po złożeniu wniosku odpowiedź powinna nadejść w przeciągu 15 minut.

Jaką drogą zostanę poinformowany o przyznaniu lub odrzuceniu mojego wniosku o chwilówkę ExtraPortfel ?

Po złożeniu wniosku informacje dostaniesz poprzez wiadomość SMS i mail.

Cała procedura i wniosek przeszły pomyślnie kiedy mogę się spodziewać pieniędzy na moim koncie ?

Jeżeli masz konto w banku który obsługuje www.extraportfel.pl to pieniądze otrzymasz w przeciągu kilku chwil. Jeżeli jednak posiadasz konto w innym banku niż ten który współpracuje z Ekstra Portfel to pieniądze dotrą do ciebie w przeciągu co najwyżej dwóch dni roboczych.

Co należy wpisać wypełniając wniosek internetowy ?

– Imię i Nazwisko pożyczającego ( należy używać polskich znaków jeżeli występują )

– numer PESEL

– seria i numer dowodu osobistego

– adres zameldowania

– adres do korespondencji ( jeżeli inny niż adres zameldowania)

– adres skrzynki pocztowej e-mail

– aktualny numer telefonu komórkowego

– oraz nazwę banku z którego zamierzamy dokonać przelewu weryfikacyjnego numer konta

 Czy Extra Portfel sprawdza BIK  ?

Podpisując umowę wyrażasz zgodę pożyczkodawcy na sprawdzenie twojej historii w BIG ( Biurze Informacji Gospodarczej S.A) prowadzonej przez InfoMonitor oraz BIK.

Czy Extraportfel.pl sprawdza KRD ?

Wyrażasz zgodę na sprawdzenie twojej historii w KRD ( Krajowym Rejestrze Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A. z siedzibą we Wrocławiu) i uzyskania także informacji stanowiących tajemnicę bankową.

 Czy www.extraportfel.pl przekazuje informacje o chwilówce do BIK, BIG, KRD, ERIF ? Czy wpisuje do tych rejestrów ?

Pożyczkobiorca wyraża zgodę na przekazywanie informacji o zobowiązaniach na rzecz pożyczkodawcy do baz takich jak BIK, BIG, KRD, czy ERIF.

Mam już jedną niespłaconą chwilówkę w ExtraPortfel czy mogę starać się o kolejną ?

Nie, niestety nie możesz starać sie o kolejną chwilówkę jeżeli nie masz jeszcze spłaconej wcześniejszej. Każdy klient ma prawo do posiadania tylko jednej chwilówki w danym momencie. Do puki nie spłacisz tej pożyczki chwilówki nie będziesz mógł aplikować o kolejną.

Termin spłaty pieniędzy wypada w dzień wolny od pracy. Kiedy muszę spłacić zobowiązanie ?

Jeżeli dzień spłaty jest dniem wolnym od pracy w Polsce za dzień spłaty chwilówki przyjmuje się pierwszy dzień roboczy po dniu wolnym od pracy.

Nie spłaciłem w terminie pożyczki chwilówki Extra Portfel i dostaje upomnienia telefoniczne SMS, e-mail i listowne czy obarczone są one kosztami ? Jak tak to jakimi ?

W sytuacji gdy chwilówka nie została spłacona w terminie lub jej część to pożyczkodawca może obarczyć pożyczkobiorcę kosztami za upomnienia telefoniczne, SMS,  e-amil czy tradycyjną drogą listowną.

Opłaty jakie zapłacimy za takie upomnienia ( stan na 10.03.2015 rok) :

– za każdorazowe upomnienie SMS – koszt 3zł

– za każdorazowe upomnienie telefoniczne 6 zł

– za każdorazowe upomnienie listowne 17 złotych

Czy jak nie spłacę zobowiązania to pożyczkodawca może wystąpić na drogę sądową ?

Tak, jeżeli pożyczkobiorca nie spłaci w terminie zaciągniętego zobowiązania pożyczkodawca ma prawo dochodzić swoich należności w postępowaniu sądowym.

Czy Extra Portfel może zgłosić mnie do windykacji jeżeli nie spłacę pożyczki chwilówki ?

Tak, jest taka możliwość ale dzieje się to dopiero jeżeli wszystkie inne formy porozumienia czy monity nie przynoszą żadnego efektu. W takim razie jest możliwość ubiegania się zwrotu pożyczki poprzez windykację.

Chciałbym odstąpić od umowy pożyczki z ExtraPortfel jest taka możliwość ?

Tak, każdy pożyczkobiorca może odstąpić od umowy pożyczki do 14 dni od jej zawarcia.

Ile wynosi opłata rejestracyjna ?

Opłata rejestracyjna wynosi 0,01 zł

Nie spłaciłem terminowo pożyczki w Ekstra Portfel jakie są odsetki ?

Odsetki to Czterokrotność stopy kredytu lombardowego NBP – 12% (wartość na dzień 9.10.2014)

 

Tabela przedstawia koszty przedłużenia niektórych kwot na 10,20,30 czy 45 dni w extraportfel.pl na dzień 10.03.2015 rok.

Kwota Pożyczki
Przedłużenie na 10 dni
Przedłużenie na 20 dni
Przedłużenie na 30 dni
Przedłużenie na 45 dni
 
100.00 złotych
7
13
20
32
200.00 złotych
13
26
40
63
300.00 złotych
19
39
60
95
400.00 złotych
26
52
80
126
500.00 złotych
32
65
100
158
600.00 złotych
38
78
120
189
700.00 złotych
44
91
140
221
800.00 złotych
51
104
160
252
900.00 złotych
57
117
180
284
1000.00 złotych
63
130
200
315

Extra Portfel Opinie – www.extraportfel.pl

Prosimy państwa o wyrażanie swoich opinii o nowej firmie pożyczkowej Ekstra Portfel . Opinie prosimy zamieszczać w komentarzach. Dziękujemy za wszystkie Opinie.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.1/5 (12 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +1 (from 1 vote)
Chwilówka ExtraPortfel opinie - extraportfel.pl - Ekstra Portfel, 3.1 out of 5 based on 12 ratings
Wyszukane przez:
  • ekstra portfel
  • ekstraportfel
  • extra portfel logowanie
  • ekstra portfel logowanie
  • Extra portfel

23 Odpowiedzi



  1. Martyna Bednarska on mar 10, 2015

    brałam już kilka chwilówek w moim życiu i powiem wam że tutaj wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu :) starałam się o 600 złotych i tyle też dostałam za co bardzo dziękuje i polecam wszystkim co mają jakiekolwiek wątpliwość co do tej firmy :) Opinia jak najbardziej pozytywna

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



    • Tomasz on kwi 27, 2015

      Tak jak pisała Martyna, ja też mogę polecić ExtraPortfel. Bardzo szybka obsługa, wszystkie formalności udało się załatwić w 30 minut, a przelew był tego samego dnia. Polecam!

      0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  2. Rafimus on mar 10, 2015

    Martyna a nie wiesz czy extraportfel.pl dzwoni do pracodawcy ? mam umowe o prace i nie chciałbym aby ktoś wiedział że korzystam z chwilówek :/ taki telefon nie jest mi po drodze ? dzwonili do twojego pracodawcy ?

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  3. Martyna Bednarska on mar 10, 2015

    Rafimus ja jestem zatrudniona na pełny etat i nie dzwonili do mnie do pracy więc nie masz się czego obawiać :) pieniądze miałam w tym samym dniu już na koncie dlatego się wypowiadam na ich temat opisuje tylko moje doświadczenia z Extra Portfel

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  4. Rafimus on mar 10, 2015

    Ok dzięki serdeczne za szybką odpowiedź w takim razie dziś składam wniosek zobaczymy co z tego będzie… pozdrawiam serdecznie

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  5. Miłosz Szymański on mar 10, 2015

    Ja niestety mam złą historie w BIK :/ i pewnie mi nie przyznają pożyczki a potrzebuje niewiele bo 400 złotych :/ a na ich stronie w umowie też pisze że sprawdzają ERIF BIK i KRD :( więc szanse są nikłe a może się uda spróbować można

    -1 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 1 Votes



  6. Mex on mar 10, 2015

    Ja dziś otrzymałem równe 1000 złotych na 45 dni bez większego problemu wiec także polecam

    -1 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 1 Votes



  7. Julia Jastrzębska on mar 10, 2015

    u mnie zaś odmowa wczoraj… przy złym biku odmówili mi chwilówki :/ znacie może jeszcze jakieś nowe firmy udzielające chwilówek bo strasznie potrzebuje pieniędzy a w tych starszych jak vivus czy wonga to nie mam szans :(

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  8. Justyna86 on mar 10, 2015

    no w tych czasach ze słabą historią w BIK i KRD to bardzo ciężko o pożyczkę już nie tylko w Banku ale również o chwilówkę ponieważ nikt nie chce ryzykować swoimi pieniędzmi a potem dochodzić swoich należności przez windykacje czy sąd. Po prostu nie jesteś wiarygodnym pożyczkobiorcom.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  9. kamils2 on maj 05, 2015

    Spróbuj w panda money mi tam przyznali pożyczkę mimo wpisu do krd (lecz mam jeszcze pozytywną opinie w bik-u więc mogło mi to pomóc )a nigdzie indziej nie dostałem

    +1 Głosów Łapka w górę 2 Votes Łapka w dół 1 Votes



  10. on cze 22, 2015

    Korzystam z chwilówki w tej firmie i jestem zadowolona i oczywiście polecam :)

    0 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 1 Votes



  11. on sie 07, 2015

    ABSOLUTNIE ODRADZAM !!!! CZEKAŁAM NA DECYZJĘ Aż 1 tydzień !!!! Musiałam dzwonić kilka razy prosząc o jakąkolwiek decyzję . Ciągle prosili o nowe dokumenty a to wyciągi z konta a to potwierdzenie zatrudnienia aby po 1 tygodniu odpowiedzieć NEGAT !!! Zaznaczam, że w BIK-u mam wszystko ok. Żadna firma na rynku chwilówek nie robi tylu problemów !!!!!

    +1 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 0 Votes



  12. Marlena on sty 28, 2016

    bardzo dobra firma. nie mogę powiedzieć złego słowa o nich – pożyczka u nich wzięta w kilka chwil, bez większych problemów spłacona. koszty wcale nie były takie wysokie jak niektórzy piszą. wiadomo, że nikt nic za darmo nie dają

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  13. Zielony5 on lut 20, 2016

    Polecam. Dają pierwszą pożyczkę bez odsetek czyli oddajemy tyle ile bierzemy maksymalnie 1500 złoty. Według mnie super oferta zwłaszcza że nei trzeba się ruszać z domu.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  14. Bomma on mar 14, 2016

    mam kilka pożyczek na swoim koncie i szczerze mówiąc w extraportfelu było dokładnie i chyba najszybciej. solidnie działają no i wygoda że wszystko przez neta! polecam.

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  15. Derek on mar 30, 2016

    no Extraportfel jest sprawdzony i godny polecenia. szybka pożyczka, bezpieczna i całkiem online. i to jest mega wygodne!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  16. Jamalka on mar 31, 2016

    Wygodnie, szybko, całkiem spora kwota. Wszystko on line czyli można szybko załatwić dopływ gotówki!

    +1 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 0 Votes



  17. xsenia on kwi 15, 2016

    u mnie sie sprawdzili. weryfikacja rzeczywiscie trwa mało czasu, takie formalnościowe sprawy bardzo szybko do załatwienia, nie ma wielu dokumentów do wypełniania. myślę, że jest to sprawdzone rozwiązanie i bezpieczne

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  18. marcin on kwi 22, 2016

    Ja jestem zadowolony. Pierwszą pożyczkę u nich dostałem za darmo wiec wszytsko jak najlepiej. Po miesiącu okazło się że nie dam rady spłacić odrazu sie do nich odezwałem jak to można załatwić. Zaproponowali mi nową pożyczkę refinansujacą czy jakoś tak. Czyli mam od nowa okres na spłatę według mnie bardzo ciekawe rozwiązanie :)

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  19. Dubek on kwi 25, 2016

    pierwsza moja taka pożyczka i muszę stwierdzić że nie jest to straszne doświadczenie. wiem wszystko, wiem kiedy spłacać. generalnie wszystko jest jasne. Extraportfel jest bardzo wygodną opcją!

    +1 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 0 Votes



  20. Anonim on kwi 28, 2016

    Pamiętajcie tylko żeby nie odstąpić od umowy bo więcej nie udzielą pożyczki. Ja u nich dostałam ale okazało się że otrzymałam zaraz pieniążki z innego źródła wiec odstapilam od umowy i oddałam bez dodatkowych kosztów. Więcej mi nie udzielili. Niby masz prawo do odstąpienia ale lepiej nie korzystać bo uznają cie za złego klienta i więcej nie udzielą pożyczki. Śmieszne

    +1 Głosów Łapka w górę 1 Votes Łapka w dół 0 Votes



  21. Piotr on maj 21, 2016

    Nie mam porównania z innymi firmami bo tylko u nich zaciągałem pożyczki ale jak dla mnie są ok. Uczciwie, szybko i sprawnie wszystko załatwiają. Plusem jest pierwsza pozyczka za darmo – dodatkowo teraz ta pozyczka refinansująca… działają i widać że ludzie ich wybieraja

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes



  22. Melek on cze 10, 2016

    jak widać Extraportfel idzie na rekę…długi okres spłaty to jest bardzo wygodne i zachęcające rozwiązanie!

    0 Głosów Łapka w górę 0 Votes Łapka w dół 0 Votes




Kredyty bez zaświadczeń : Kredyty bez BIK


Kredyt samochodowy, kredyt hipoteczny, kredyt w domu, kredyt konsolidacyjny, pożyczka do domu, pożyczka bez bik, kredyt bez BIK i KRD, Kredyt bez sprawdzania w BIK, Kredyt z komornikiem, Kredyty na remont mieszkania, Gdzie wziąć kredyt, potrzebuje kredytu, kredyt gotówkowy, Katowice, Opole, Gliwice, Rzeszów, Szczecin, Wałbrzych, Śrem, Lublin, Bełchatów